Deletedmom60 Mnkaslnn- geceden mustela konak kremi sürdüm sabah dişleri sık olan tarakla tersine tarayarak aldım birdaha olmaması içinde mustela konak önleyici şampuan var ondan kullanabilirsiniz
Deletedmom419 Mnkaslnn- banyodan sonra kantoron yagı surup bir saat ince tarakla temizlemiştim birdaha da olmadı şükür
Berilismom Mnkaslnn- mustela cradle cup cream var ondan gece yatmadan önce sür konak tarağıyla tara mis gibi zeytinyağıda dediler bana ama benim kızım çok saçlı doğdu cesaret edemedim bunu ayıklamadı daha kolay geldi
AUmoms Pamuğa zeytinyağı sürüp bebeğinizin konağı yoğun olan saç diplerine yedirip ince tarakla güzelce tarayıp ardından banyo yaptırmanız en doğal yöntem olacaktır
KubraByhann Mnkaslnn- banyo yaptırmadan 1-2 saat önce zeytinyağı sürüp beklettim. Banyodan sonra çoğu gitmişti. Kalanları da ıslak mendili ile sildim hemen çıktı hepsi 🥰
Nebicimannesin Mnkaslnn- bebeğimin başına bebeyağı sürdüm. Biraz bekledikten sonra dişleri sık bebek tarağıyla taradım. Sonra bıcı bıcı. Geçti🥰