Zzbnnu Minik0212 8 ay 7 gunluk emekliyor, oturuyor, tutunup ayaga kalkabiliyor. Cok hareketli masallah kizim. Istah yok. Degisik sesler cikariyor. Uykusu da gunduz yok gece cok şükür 🙏
Uftade Minik0212 Bugün itibariyle tam 8 aylık oldu. Aydan beri desteksiz oturuyor 6 ay 10 günde alttan 2 dişi çıktı geçen hafta da üstten beklerken alttan çıktı yine 🌸 Emeklemiyor biraz sürünüyor dönerek geziyor döne döne, döne döne, döne döne😅 Baba diyor ve anlamadığımız bir çok kelime.. Aşırı hassas ve duygusal sert bakmaya bile gelemiyor hemen dudaklarını büzüyor 🥺 Ve devamlı yapışık yaşıyoruz kendi kendine oynamıyor ancak ben onun bulunduğu odada olursam oynuyor yoksa peşime ağlıyor.
Minikbimelek @Minik0212 tam 8.ayımız olduğu gün dişimiz çıktı şuan 8ay3 günlük oturuyor ama emekleme vs yok henüz bacaklarımız çok kuvvetsiz. Bu ay itibariyle ayrı yemek yapmamaya başladım biz ne yiyorsak ondan yediriyorum daha iştahla yemeye başladı gece uykuları güzel ama gündüz uykuları bir tık sekteye uğradı onun haricinde her şey yolunda🧿
Sevgilimmm Minikbimelek diş emekleme vs hicbisey yok 😂😂 yoğurt meyve püresi çorba vs verirken yemek istemiyor pek mama içmek istiyor sadece 😭 birkaç gündür akşam uykularında zorlanıyoruz. 8 de uyuyan çocuk 10 da uyuyor nerdeyse 😂
Minikbimelek @Sevgilimmm ben mama vermiyorum emiyor ama 6.ayda püre,7.ayda pütürlü ve iri verdim. Şimdi 8.ayda ufaktarak benim lokmamın az küçüğünü veriyorum damağıyla çiğneyerek yiyebiliyor