EmineGneDemir Arkadaşlar merhaba. Şuan evimiz çok sıcak odanın hem balkon kapısı açık hem normal kapısı açık cereyan yapıyordur haliyle bebeğimi üşütmek istemiyorum ama birini kapattığım zamanda oda esmiyor su içinde kaşıyoruz hatta oğlum yatak odasında çok sıcak olduğu içim orda uyumuyor salon serin olduğu için burda uyuyor sizler neler yapıyorsunuz hasta olur diye korkuyorum ama napcağımı şaşırdım bu arada sadece kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum
Mrymrn EmineGneDemir cnm iki gun önce bana hemşireler sakin cereyana kaptırma bebeği dedi yani bn cami açsam kapıyı kapatıyorum bulunduğunuz yer nemli bir sehirse sadece zıbın yeter fazlası isilik çıkartıyor
Ege EmineGneDemir esmiyorsa nem varsa klimayla, hava esiyorsa püfür püfür kapı pencere açık uyuyoruz katiyen uyumuyor, elli kere kalkıyor çocuk, 5 aylık olduğundan bu yana öyleyiz, şu an 7 aylık
EmineGneDemir Ege aynen biz daha 71 günlüğüz ama yine de sıcaktan uyumuyor duş aldırıyorum Sudan çıkmak istemiyor
ZeynepDemirCaglar EmineGneDemir bende senınle ayni durumdayım yanıyorum resmen yatak odamda Bence hiç bi çaresi yok
Mrymrn EmineGneDemir bn bulunduğum hava şartına göre konuşuyorum siz akdeniz taraflarında nemli bir yerdeyseniz sizin yaptığınız da uygun olabilir galiba bilmiyorum 🙄😊
EmineGneDemir [bilinmeyen] evet oda mantıklı bende yastık koyuyorum rüzgar gelmesin diye ama yine de korkuyorum
Cansu425 EmineGneDemir eger klimaniz varsa klima acmaniz daha iyi olur ısı ayarının sabit kalması açısından bi dokror cereyanla ilgili bahsediyordu videoda izleyebilirsiniz https://youtu.be/OyYkGce54Tg
Sulegorkem EmineGneDemir benim evin her yarafı açık camlar balkon kapıları her taraf sadece odabının en rüzgar almayan yerini buldum kızımı orda tutuyorum çok şükür 3 aydır hiç birşey olmadı
EmineGneDemir Sulegorkem çok güzel videodaki doktor da öyle demiş rüzgar döngüsüne denk getirmediğin sürece sıkıntı yokmuş