SeverusSnape kızlar selam, şaşırdım gerçekten ne hazırlayacağımı. menüleriniz hazırsa bana da fikir olması açısından paylaşır mısınız? bi de dondurulmuş paketli somon verilir mi bebeğe yoksa taze mi olması gerekiyor?
nurhayatervaras SeverusSnape valla genelde biz ne yiyorsak ona da ondan yediriyorum artık. Ezogelin çorba , karnıbahar yaptım onları yicek insallah 🤭
elifinannesi53 SeverusSnape tazeliğinden emin olmadığınız balığı bebeğinize vermeyin bunun yerine taze günlük palamut yedirebılırsiniz
SeverusSnape Erencinarinannesi afiyet olsun, fasulyeyi o şekilde yemiyor maalesef. çok yemek seçiyor :(
SeverusSnape nurhayatervaras karnabahar seviyor çok şükür, ben de haşlayıp yanına sos koyup vermeyi düşündüm bi öğünde. ezogelin çorbasını asla içmiyor ya, blenderdan geçirirsem 1-2 kaşık belki. siz nasıl yapıyorsunuz?
SeverusSnape elifinannesi53 afiyet olsun, balkabağı bizim de kurtarıcımız. ben de kızıma 7 aylıkken bi çok şekilde yapıp veriyordum :)
SeverusSnape Misirekmegii ekşili palamudu nasıl yapıyorsunuz? buğulama gibi mi? ben de dün palamut verdim fırında sebzeli.
Kardoo SeverusSnape tavuk göğsünü soğanla blend edip top yapıp haşlama yanına da organik makarna yapicam bakalım 8 ay 5 günlük bebeğim 😊🙏
SeverusSnape Kardoo tavuğu nasıl yapıyorsunuz? daha detaylı tarif verebilir misiniz lütfen? tavuk köftesi gibi mi oluyor yani? :) bi de makarnayı nerden alıyorsunuz? lezzeti nasıl?
Boncukspor SeverusSnape ben aldığım taze somonlu parçalara böldüm dondurucudan çıkarıp cozduruyorum, çok az yada tavada pişiriyorum ince şerit halinde kesip. Hoşuna gidiyor yiyor. Bugün öğlen mercimekli yarmalı yoğurt çorbası vereceğim. Akşama daha düşünüyorum 🙄🙄
SeverusSnape Boncukspor kızım 15 aylık ve hiçbir şekilde yoğurt veremedim. var mıdır bunun bi yolu? nasıl yoğurt yedirebilirim? denemediğim şekli kalmadı ve hatta sırf yoğurt yesin diye danino bile aldım. onu da asla yemedi.
Ikrazumra19 SeverusSnape buyuk kizim biz uersek ondan yiyor ama kucuk olan yeni ek gdiaya basladik tadimlar bitti bugun kabak havuc birazdan pirinc koydum buharsa pisirdim zeytin yagi ekleyip yediricem
Rzgr SeverusSnape zeytinyagli brokoli yiyecek bu aksam. Yaninda da peynirli makarna. Henuz bundan haberi yok tabiki. Oglen yogurt corbasi yedi.
Erencinarinannesi SeverusSnape ben taze fasülye biraz bulgur kuzu kıyma yarım soğan iki diş sarımsak pişiriyorum rondodan geçiriyorum mecburen çünkü taneli yemiyor fasulyeyi o şekilde deneyebilirsiniz
SeverusSnape Mom4775 nasıl yapıyorsunuz sütlü sebze çorbasını ve kaç aylık bebeğiniz? doktoru 2 yaşına kadar inek sütü ve bal yasak demişti de bize.
nurhayatervaras SeverusSnape ben blender vs geçmiyorum. Olduğu gibi yediriyorum. İçersine ya tavuk suyu ekliyorum yada ılık suyu. Lezzetlendiriyor. O zaman yiyor 😊
Misirekmegii SeverusSnape biz nasıl yiyorsan öyle yapıyorum fırına atıyorum en alt kat soğan üstüne patates üstüne domates üstüne balık ver firina
Boncukspor SeverusSnape 1 yaşını geçmiş tuz kullanabilirsiniz az miktarda ve bence yoğurdu sulandırıp ayran olarak vermeyi deneyin tuz da ilave edin