aysunakin Selimustafa benim ki de aynı 4 aylık olduk 2 3 sa bir uyuyor ama yarim sa toplasan 2 ya da 3 sefer 3 er sa uyuduğu olmuştur 😊
Mom078 Selimustafa Sana bi sır vereyim tam uyanacağı aralıkta yanında ol uykusunu devam ettirmeyi sağla emzik kullanıyor mu?
Selimustafa Mom14 valla canım köye gidiyoruz mesela açık havada üç dört saat oynatiyorum uyutuyorum yin aynı
Selimustafa Mom14 doğduğundan beri böyle canim. Şuan 4 tane dişi var. Hiçbir sıkıntı olmasa da yine uyumuyor binde bir bir saat bı elin parmaklarını geçmez yani uzun uyuduğu
Selimustafa aysunakin valla ben aylardir araştırıyorum canım çözüm bulamadım tek çözüm uyku eğitimi diyorlar maalesef uyku eğitimi de veremiyorum çünkü meme reddi var 5 aydir sadece uyku gecislerinde alıyor memeyi😬
canana benimki de böyle doğduğundan beri 30 dk uyuyor gündüzleri. hatta çok dakik 25 dk olunca yanına gidiyorum tam 30 da uyanıyor 🤣 1,5 saatte bir uyuyor ama çok kısa tabi
Selimustafa canana kaç aylık sizinki. Valla ben insanları inandiramiyorum tam 30 . Dk diyorum yok artık diyorlar çeken bilir valla
Btl_abr Benimde öyle oldu 2 aylık olduğundan beri gündüz uykusu yok ayağımda salıyorum uyuyo bırakıyorum uyanıyo napcam bilmiyorum uykusuda çok var
Selimustafa Btl_abr seninki kaç aylık canım bide benim bu ikinci 4 yaşında bı oğlum daha var ben benden geçtim artık çok yoruldum artık ağlama krizlerine giriyorum yorgunluktan bittim
Btl_abr Selimustafa 2 aylık + 8 günlük valla zor allah yardımcın olsun ben çok zorlanıyorum 2 .ciyi çok sonra düşüyorum korkudan 😅😂
Btl_abr Mom078 almadı aventin damaklı emziğini kullandım ağır geldi şimdi damaksız sipariş verdim bakalım alçak mı denerim bı teşekkürler 😀
Selimustafa Mom078 onu da denedim ister sallamaya devam et ister kucağına al salla aynı hiç bir şekilde engel olamadım uyanmasina
Elifffyvz- Selimustafa 9 aylık olduk bz de aynıyız.hatta giderek kısalıyo bizim uykular 30dknın bile altına düştü🤦🏻♀️ Çözüm bulamıyorum 🤷🏻♀️