Ahsen25 6Ay oldugunuzda muhallebilerine katip vermeye calistim hep bi tiksinir gbi yapiodu..bnde ara ara deniyodum..artik 14aylik olduk bu surece kadar ara ara yine yedirmeye calisiodum zaten alerjik bebek muzuda cocuklar cok sever ama benim ki gecen gun yine basini cevirip durdu sinirden kendim yiyom.sizede sormk istedm annelerimiz faydasi olan bu meyve yi nasil sevdireblirim..
Sblsrgnsn Ahsen25 muhallebiui mi sevmedi acaba bazen benm bebeğimde muhallebi yemiyor ama muzi direk yiyor muzu tek basina vermeyi deneyi bide pekmez dokup tatlandirabilirsiniz oyle deneyin
SeverusSnape Ahsen25 evet, benim kızım hiç sevmiyor. 15 aylık, bu zamana kadar birçok şekilde vermeyi denedim ama hiçbirini yemedi hatta kustuğu bile oldu. ben de hiç sevmem muzu, sanırım bana çekmiş🌝
Mylittleboy Ahsen25 ayy yanlız olmadıgımı görmek , sende yanlız degilsin merak etme benim oglum da 12 aylık oda 6. Aydan beri hic sevmiyor hatta bazen kavanoz meyve felan alayım diyorum hep muz daha kucukken kasık mama alayım diyordum icinde hep muz diyordum bu ne demekki cogu cocuk seviyor ama benim oglum sevmiyor kek yapasım var onu bile yemeyecegini biliyorum 😫
Ahsen25 Sblsrgnsn cnm artik buyudugu icn zaten 9aylikken hep muzu tek vermeye calstm yemio iste ilk muhallebilere pekmezle kattigimda muzu ordan bi tadi ona midesini bulandrdi ve oyle devam etti diye dusunuorm pekmezlede cok
Deletedmom365 Benim oğlum altıncı ayından sekizinci dokuzuncu ayın kadar tüketti ama bir ara bir bıraktı şu an 21 aylık ağzına sokmuyor.
Ahsen25 Deletedmom365 hm aslnda sunu da fark ettim tecrube ediyoruz bazen cok sevdgini yemedigi oluo bazen hic sevmedgi tadi snra seveblio muzu bklm nezamn yicek 😀
Teachermom Ahsen25 Hamileikle muz ve baliktan asiri tiksindim bebegimde ikisini asla yemiyor.Eksi tatsiz seyleri seviyor belki wizinki de oyledir.Muhallebisini cok tatli yapmayin azicik tatli olsun yeter
Mylittleboy Ahsen25 evet malesef bizimkide öle o yuzden sevdigi seyleri bulmak gercekten anneyi baya yıpratıyor ama yapıcak birseyimiz yok cok kasmıyorum bende inanın 12 aylık farklı tarz yemekleri bile yemiyor artık var olan yemeyi sevdigi seylerin icine caktırmadan atıyorum yerse yiyor sansımızı deniyoruz eninde sonunda yicektir 😁🤷🏻♀️
Ygz Ahsen25 2 yaşındaki oğlum da sevmiyo tek sevdiği meyve şeftali 🙄 Yemiyordu asla ve şu sıralar dışarıya cıkartıp yediriyorum muzu.
Defne_cicegim Ahsen25 tatlım pankek yap içine muz avakado pekmezle yap varya sen bile parmaklarını yersin öyle lezzetli oluyo ben şeker yerine hep pekmez koyuyorum tavsiye ederim
Zerr Ahsen25 Arada bebeklerin damak zevki değişiklik gösterebilir. Bazen çok sevdiği şeyi bi müddet yemeyebiliyor.. bi ara zeytini çok severdi 1 yıldır nerdeyse ağzına sürmüyor
Gizemta Ahsen25 14 aylığız hiç bir şekilde yemiyor yemesi içmesi gayet güzel ama muz muhallebi sütlaç çocuk böyle şeyleri sevmiyor 🤷🏻♀️
minnakmommy Ahsen25 benim kızım hiç bir meyveyi tatmak dahi istemedi hemen geri attı hiç bi meyveyi sevmiyoruz şuan yani ben yediklerine bırakınca onlarda yemiyor malesef
Ahsen25 minnakmommy gecen annem alms gtrms muz yemio ki dedim.aaa olur mu oyle sey hangi cocuk sevmez zorliycksn oyunla kendin sapur supur karsisnda ye snra ona ver dio😀😀😀bi iki lokmacik yedi okdr bnnzorlamk istemiorum ama bazen de agzna tikamk degilde hani immm cok guzel oh oh bk ayicikta yiyoo diyip mi sevdrsk. Belki ise yarar 😀