Momymom Bebeğim henüz 7 aylık oldu adetim bir hafta gecikti, postlarda çok gördüm bu ara havalardan mı sulardan mı bu adet gecikmesi, sizlerde durumlar nasıl hanımlar (korku 10/10000)
Tortilla_ Momymom 7 aylık olcaz 3 gün sonra. Bu ay âdetim 1 hafta gecikti. Dün oldum daha o da az az geliyor. Başta Bir korku beni de sarmıştı
ElifAlmila55 Momymom 5 aylık kıxım be hiç düzenli regli olmadım biraz gece rahatsızlandım mide bulantısı vs yaşadım biraz önce test yaptım negatif cok korktum🙄 bebeğim dahs cok küçük yeni bir bebeği uzun zaman düşünmüyorum ama işte nasip kısmet
Momymom Tortilla_ kalbime inmek üzere eczaneden test alıp yaptım negatif, eski yöntem evde ıvır zıvır ne varsa üstüne çiş yapmalı bütün testleri yaptım, ağrım hat safhada ama adet gelmiyor 😔
Momymom Bebek_2020 internette mevsim geçişlerinde adet gecikmesi olabilir diye bişey okudum ama umarım öyledir
Momymom @BenMathilda editörcüm adetle cinselliğin ne alakası var allaşkına😞 olsa olsa sağlık olur etiket😖
Dadam BenMathilda bu sefer de adet olmak bir kadın hastalığı değildir derler matim memnun edemezsin 😬
Momymom Monaroka Dadam aşk olsun kızlar ben öyle bi insan mıyım😅 konumuz adet değil gelmemesi zaten ve bu bir hastalık olabilir🤪