Hndylmz Merhaba oğlum 11 kilo 68 cm Lcwaikikiden pantolon bluz kazak felan almak istiyorum üstünü 12-18 ay alıyorum iyi oluyor pantolon eşofman olarak kışın altına bi kat daha giydirince rahat olabilmesi için kaç beden almalıyım
MarlaSinger Hndylmz 2 yaş alın bence. Bilmiyorum ben bol giydiriyorum hep rahat olsun diye ama görüntü olarak tayt tarzı şeyler giydirenler var. Benim için çocuğumun şıklığından önce sağlığı geliyor yani 😄 kaç aylık şu an?
ealimother Hndylmz lcwnın kalıpları geniş genel olarak 11 kilo 80 cm 14 aylık oğlum 12-18 alıyorum onun bile paçası katlanıyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hndylmz Lcwaikiki boy kilo orantısına bakarak alın. Benim kızım 84 cm 12 küsür. 18-24 alıyorum tam oluyor. Ben de tayt ve esofman tarzı gidyririyorum. 1 yaş 15 günlük. Dar pantolon vs tarzı şeyler henüz giymesini sevmiyorum rahat olsun yeter. ☺️
Meftunbade Bende kızıma genelde bol bol giydirmek seviyorum hep büyük alırım bence 2 yaş kalıbına göre 3 yaş alin
Afsana bende hep bol giydiriryorum mesela oğlum 6 buçuk aylıq 12-18 giydiriyorum 5ayundan bu yana öyle aldim şu an 9-12 tam geliyor,12-18 bol geliyor.Yani kiş uzun sürüyor yaz düşene kadar giyer
Tubis Hndylmz benimde öyle 68 cm oluyo birde 8 200 kilosu ama sizinki 11 kilo sanırım 12 18 ay arası dene bence