ftmyrc Bebeğim gazlı bi bebek 1 ay 3 günlüğüz çarşamba günü sağlık ocağındaki ebe rezene ver bi kaç çay kaşığı dedi cesaret edemedim aranızda rezene veren var mı bebeğine ?
skabas ftmyrc ben vermiştim kendim içiyorum arada çok huzursuz olduğunda ona da vermiştim bir çay kaşığı anca ama pek faydasını göremedim ben sanki
TutuKelesh ftmyrc rezene değil de, kimyon vere bilirsin. Sen kendin günde 3 bardak iç, sabah, öğlen, akşam. Bebeğine de sabah ve akşam 1 çay kaşığı verirsen zaman zaman faydasını göreceksin.
Eymenncik ftmyrc zinconun bitkisel gaz damlası var içinde rezene kimyon vs var düzenli kullandigimizda biz etkisini gorduk suan gazida azalmis durumda hatta 2 aylik
Alinduru ftmyrc bana da söylediler ama ben vermedim çok küçük gelmişti. Bazen gaz diye geçiştiriyorlar ama bizde besin alerjisi çıkmıştı. Besin alerjisi ciddi gaza sebep olan bir durum 🙄
TutuKelesh ftmyrc ben çok faydasını gördüm. Tabi aynı zamanda gaz ilaçları da kullanmak lazım düzenli. Bizim gaz sorunumuz 3 hafta sürdü. 2 ayımızda bitmişdi artık
ftmyrc TutuKelesh bugün bende verdim gaz damlasını da kullanıyorum iyi geldi gibi şimdi ağlardı normalde uyuyor şuan çok şaşkınım
Kuzey03 ftmyrc nurse harvays damlası veya şurubu çok etkili. Onun dışında humanna kimyonlu rezene çayı var sende içebiliyorsun bebekde ben de 1 aylıkken ondan aldım 3 aylıgız 2 kutu kullandım ams nurse harvays damla düzenli saatlerde kullanırsan etki ediyor
Meftunbiranne ftmyrc bende denedim o zamanlar daha da sancılı oldu Denemediğim şey kalmadı karnını ve ayaklarını sarıp kundak yapıyorum iki kat sıcak kalsın diye rezeneyi ben içiyorum birde nurse harveys diye damla aldık tamamen bitkisel zararsız onu kullanıyorum çok şükür üç gündür rahatım 59 günlüğüz
TutuKelesh ftmyrc evet, canım. İyi gelir kimyon. Sen de bol bol kullan yemeklerinde. Çayını da demle iç. İnşaAllaj atlatırsınız çabucak
Alinduru ftmyrc maalesef alerji aslında çok yaygın olan ama az bilinen bir şey, doktorlar da alerjiden hemen şüphelenmiyor alerji konusunda uzman olan doktorlar daha iyi bilgilendiriyor