151029 Merhabalar Biz daha yeni doğduk 2 günlük bir bebeğiz ancak bebeğimin sesi hafif kısıldı sizce normal mi. Yoksa daha tükürük bezlerinden dolayı kaynaklı olabilir mi
Meryemozen 151029 ağlamaktan olabilir belki 😊 gözünüz aydın Rabbim hayırlısıyla sağlığıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰
AslanEkrem 151029 benim bebeğiminde sesi kısılmışto baya yenidoğduğunda çok ağlıyordu doktor normal demişti ve kısa sürede geçmişti
hmkn92 151029 benımde kızımın öyleydi hatta kısık ve çokta az çıkıyordu sesi 1 bucuk aylık gibiydi duzeldi bızımm şimdi 3 aylığız ortalığı inletiyor 😂 hayırlı olsun sağlıkla buyutun bebeğinizi
151029 Balkizlarim çok fazla ağlamadı ama. D iite o yüzden baika başka yorumlar yapar oldum kendimce :) teşekkür ederiz bu arada ☺️
Meryemozen 151029 geçer canım geçer az bi büyüsün toparlar kendini Allahın izniyle biseycik olmaz 😊 boşver sen en ufak şeyini görüp panik yapma daha neler neler göreceksin😀 Rabbim beterinden korusun sağlık sıhhat versin inşallah gerisini düşünme 😊
151029 Meryemozen inşallah canım bir tarafım öyle diyp ancak annelik iç güdüsğ müdür bilmem içim içimi yiyor doyuyo mu sesi niye böylr oldu sarılık olur mu. Vs vs 😂😂😂🙈 birde yalancı emzik ne zaman verilmeli sizce ☺️🙈
Meryemozen 151029 ben 1 hafta sonra falan vermeyi denedim ama hiç almadı o konu hakkında bilgim yok malesef 😊 illaki ilk zamanlar insana öyle geliyo ama 1 2 günlük bisey değil ki bu anca kendini yıpratırsın canım 😀
Sedos2121 151029 Allah analı babali büyütsün..dünya ya daha yeni gelmis annesi nefes alıyor,ağlıyor illaki olur ..rabbim. guzel kaderler yazsin,💕💓