Masalimiz Merhabalar bebeğim 48günlük doğduğunda beri kalçasının üstünde yeşil morluk var normal bişey mi geçer mi
ToprakMommy Masalimiz bizde de de var canım 3 aylık bende sormuştum burada normal neredeyse her bebekte varmış
Kuzummm Masalimiz benim bebegımde de var yegenlerımde de vardı doktor dolasımdan kaynaklı gecer onemlı degıl dıyor gerçekten de gecıyor
Meryemmeva Kizlar mongol lekesk deniyo ona benim oglumda da kizimda da oldu arkasi kizdi oysaki🤪 geciyor zamanla
Aysem-5 Masalimiz bizde de her iki çocuğum da popo da gamze ve kuyruk kemiğinin üstünde morluk var bizim ki nişan geçmiyor kötü bir şey değil yani
Denizdemirr Aysem-5 benim kızımında poposunun üat kısmında mor yer var kaynanam her açışta arkası erkek arkası erkek diyo resmen 2 ç çocuk yapmama sebebim olcak diye diye 😂
BaharBebek34 Anne karnındayken yaslandığı yer morarırmış, o yüzden tüm çocuklar popoda morluk olur. BiZde de vardı, beş buçuk aylık kızım ve geçmek üzere artık.
Alpmerve Masalimiz benim oğlumun da vardı el kadar poposunu vardı 😅 ama morluktan görünmüyordu şu anda iki yaşında tamamen geçti …
Guzelkizimbenim O morluga osmanlı lekesi deniliyormus almanyada akrabamız var hemşire alman bebeklerin hıc birinde yokmuş o morluk sadece türk bebeklerde varmis