Deletedmom421 35a35b Töbe haşa ay başıyken cinsel münasebet günahtır tamamda sen bebeğini emzirmesen 2.gün göğsün şişer 4 ve 5 günü ağrıdan uyuyamazsın zaten 1 hafta 10 günede sütün kurur yani soru cok saçma canım
Deletedmom421 35a35b Canım mesela doğum yapıyorsun ya hani kanaman oluyor mesela ona rağmen emziriyorsun. Buda onun gibi işte
35a35b Hulyaaa ya ilk çocuk diyenettende baktım emzire bilir diyor başkaları günah diyor napıcağımı bilemedim bebeğim iki aylık ve sadece anne sütü veriyorum
Hulyaaa 35a35b kız emzir çocuğun rızkı o. Ssn adet Ken yemek yemiyon mu gülüm öyle düşün. Sadece cenabet Ken emzirmemeye dikkat etmen yeterli onun dışında emzir tabi ki
Ysfm_20 35a35b öyle şey mi olur Allah aşkına inanma sakın öyle diyenlere hatta kim dediyse muhatap dahi olma bunu diyen muhtemelen annesi adet döneminde emzirmemis ki böyle olmuş
35a35b AsyaDuru ya kaynanaö verilmez dedi bende diyanetten baktım verilir diyor içimde şüpe oldu korluyorum bende
35a35b Suleycee onada çok görmüyorum o da çok genç anne olmuş onada kayanası söylemiş cahillik oda bilmeyince buna inanmış demek
35a35b Suleycee kaynanam çok iyi biri aslında kendi öz annem gibi seviyorum onu bilse yanlış olduğunu oda üzülür bebek aç kaldı diye
Deletedmom421 35a35b Haklısın kuzum kusura bakma öyle yazmak istemedim ama kayınvalidenizinde günahı yok oda hurafe kurbanı olmuş
35a35b Deletedmom421 zaten orası öyle ben emziriyordum kaynanam söyledi Oda ay başıyken kaynanası izin vermemiş emzirmesine günah demiş kadın cahil bilmiyor bazı şeyleri oda korktuğu için beni uyardı