Aselsmommmmmmm benim_adim_ebruli yediği bişeyden dolayı rengi değişmiş olabilir ek gıdaya yeni başladığınız için alışma sürecindedir şuan ne yemişti peki
bitterdelisi24 benim_adim_ebruli ne verdın mesela ek gıda olarak ? egerki kıvamı koyuysa hazmedememiştir belki bebiş
benim_adim_ebruli Aselsmommmmmmm havuç patates ve bi tatlı kaşığı pirinçten çorba daha çok püre kıvamındaydı daha doğrusu, elma püresi irmikli çok tatlı meyveler tercih etmiyorum şuanlık fakat ne yedirsemde aynı kıvam aynı renk şaştım doğrusu 🤷♀️
benim_adim_ebruli bitterdelisi24 farklı şeylerde versem hep aynı renk aynı kıvamda kakası 🤷♀️ Ama püre tarzı veriyorum hep ondan olabilir mi ki
Aselsmommmmmmm benim_adim_ebruli pirinç ve irmik katılaştırmış olabilir canım püre verdiğin için belki zor sindirmiştir
bitterdelisi24 benim_adim_ebruli tabi cunku yigenımde oyle.. bıraz katı cıkarıyo kakasını ablamda püreleri cok katı yapıyo.. bi damla zeytınyag damlatablırsın bide püre degılde bı sure corba ver bakalım gene kakası aynımı olcak
benim_adim_ebruli bitterdelisi24 çorbasına bi çay kaşığı ekledim zeytinyağı fakat meyve pürelerine de eklemem lazım galiba doğrumu anladım 🤷♀️🥰
benim_adim_ebruli Aselsmommmmmmm Olabilir haklısınız zeytinyağını deneyeceğim bütün pürelerde teşekkür ederim 😘
Aselsmommmmmmm benim_adim_ebruli önemli değil canım ek gıda döneminiz de hayırlı olsun bu arada 🥰 sağlıkla büyüsün bebiş 🌸
benim_adim_ebruli bitterdelisi24 hahah nerdeyse zeytinyağlı elma püresi geçiyordu gözümün önünden 😂❣️❣️
Aselsmommmmmmm benim_adim_ebruli evet zorlu bir süreç ama onlar için değer 😍 Allah’ım yardımcınız olsun 🥰
Aselsmommmmmmm benim_adim_ebruli iştahı bol olsun 🤣😍❤️ cümlemizin evladı sağlıkla büyüsün inşaAllah 😍🙏🤲