Miray899 Kızlar kızımın sol gözünde çapaklanma ve sulanma çook oluyor fototerapi görmüştü gözünde hasar mı bıraktı acabs yaşayan varmı
Metesmom Miray899 Bebeklerde olması normal ama içiniz rahat etsin bir doktora götürün isterseniz. Damla falan veriyor.
minikailemmm Miray899 acaba göz pınarı tıkalı olabilir mi bizimde sol gözümüz capaklanır doktora gittik öyle dedi masaj yaptım sık sık cok sukur smdi gecti
reynwoman Miray899 benim kızımda öyle ya 2 ay 6 günlük oldu küvezdr kalmıştı 1 hafta fototerapi görmüştü soş gözü sulanıyor akıyor ve hep çapak rop muayenesine götürün demişlerdi götürdük bişey cıkmadı şükür normal herşeyi ama bu olay bitmedi hala tekrar bi göz için götürücem damla falan bişey verirler belki
anne15 Miray899 yeniyken bizde de çapak oldu doktor siyah cayın demiyle yada ılık suyla temizleyin gecmezse damla vercem demişti
Bereninannesi_ Benim kızımda fototerapi gördü ve biz baya çektik bu göz çapaklanmasını. Tavsiyem çocuk doktoruna değilde göz doktoruna götürün damla ve merhem vermişti bizde birde masaj göstermişti biraz zor geçmişti ama geçiyor merak etmeyin
Biranneninoykusu Miray899 soğumuş çaya temiz bir bez batırıp göz çevresini ve çapağı onunla temizleyin, genelde işe yarıyor. Küçük çocuklarda çok sık yaşanan bir durum.
Miray899 Dediğiniz hepsini yaptım ama ikizlerim oldugu için yetişemiyorum bazen aksatıyoeum bundan sonra dikkat edicem sanırım göz yaşı kanalı tıkanıklıgı varmış😓 doktora götüreceğim bebeğim henüz 2 ay 18 günlük