Busrasarelina56- Kızlar kızım 3 aylık 5900 kilo 3500 doğmuştu doktor biraz az 4 aylıktan sonra çok hareketlenecek mamaya başlayabiliriz dedi biraz canım sıkıldı acaba doymuyormudur
mom0989 Busrasarelina56- ay ben bu doktorları anlamıyorum bunlar daha ne olsun istiyor ya. Maşallahı var bebeğinizin siz sütünüzü vermeye devam edin lütfen
Ftmvrs13 Busrasarelina56- yok artık neredeyse 6 kilo ve 3 aylık ve doktor az mi dedi pes ☺️Allah nazarlardan korusun
anne15 Busrasarelina56- kilo normal görünüyo. Benimde doktorum 4. Ayı görmüşüz bu saatten sonra mamaya baslamaya gerek yok ek gıdaya baslarız demişti
Vldnbrra Busrasarelina56- sizinkine mama verin dediyse benimki hep mama yemeli o zaman 3360 doğdu 2.5 aylıkken 5000 kiloydu
Busrasarelina56- mom0989 ya o kadar canımı sıktı ki doktor yapamıyormuyum beceremiyormuyum komplekslerine girdim aç mı bırakıyorum acaba çocuğu dedim ilk bebeğim daha kaç kilo olmalı falan Bi tecrübemde yok
elizabeth Busrasarelina56- bezlerinden anlayabilirsin doyup doymadığını ama bana da normal gibi geldi. Bu annenin ve babanın genetiğiyle alakalıda bir durum sağlığı yerindeyse hiç takma kafana. Kilo konusunda çok laf duymuş bir insan olarak söylüyorum
Vldnbrra Busrasarelina56- canım benim 47 cm doğdu 2. Ay kontrolünde 60 cm oldu boy uzamasıda büyüme göstergesi
Cihangiriinannesii Busrasarelina56- saçmalamış neresi az gayet iyi kilo almış çocuk bazı doktorları anlamıyorum illa mama vermek için zorluyorlar anlaşmalari mi vardır nedir. Zaten 3. Aydan sonra fazla kilo almayacak yavaslayacak
Vldnbrra Busrasarelina56- bana doktorum hiç mama ver demedi anne sütüne devam dedi hiçbir sorunumuzda yok Allah a şükür 😊 sağlığı yerindeyse takma kafana hiç 🤗
Serapalptekin Busrasarelina56- normal kilosu canım benim bebek erkek 3 ayda 6 kiloydu bi zamandan sonra çocuklar hareketli olduğu için mama takviyesi alıyorlar bende 4 aya girdik mamayı arttır dedi söyle bir sorunumuz var 90 cc saten zor içiyor bu arada kilosu 7.150 şuan demem su ki kendini üzme❤( mama diye belki ek gıda anlamında da demiş olabilir orasını bilemem)