Filizderit Arkadaslar sag gogsum tuzlu sol gogsum ttlı varmı basına oyle bırsey gelen ve neden oyle olur tuzlu olan emzırılmelımı yoksa ne yapmamız lazım lutfen yardımcı olurmusunuz ???
Erenela_ Filizderit bilgim yok ama acaba süt orda birikiyor tam boşalmıyor o yüzden tuzlu olabilir mi?
Onsubatikibinondokuz Mina0607 ben hiç öyle bişey duymadım valla benim de tatlı içirilir mi içirilmeli mi orasını bilmiyorum ama biri kesin tatlı olur biri tuzlu diye bişeyi ilk kez duyuyorum olanlar var ama herkesin ki öyle değil yani
htc_92 Benim de öyle yaa. Ve bebeğim sağ göğsümü almak istemiyor 3 aylığız . Nasıl alıştıracağım bilmiyorum .😔
Mina0607 Filizderit sanmam iki göğüste aynı değilmiş diye biliyorm ben ve herkes içiriyo. Bilemicem yani arkdşm öyle diyodu bi doktordanda öyle duymuştm sanırm
Mina0607 bossbabysmom arkadaşımdada farklıydı cocuk iki yaşına kdar emdi. Herkeste aynı olmayablir ama farklı olanları duydum
Filizderit Leylaloyla oyle yapmaya calsııyorum ama solda aynı sag gıbı emzırıyorum o tatlıda bu tuzlu
elifiii Filizderit emzirebilirsiniz, gün içinde suyu içmeyi ihmal etmeyin. 4 lt kadar su için ( şerbet vs. sıvılardan bahsetmiyorum dogrudan su. Güne 1-2 bardak su ile baslayıp 1-2 bardak su ile kapatın. Her emzirmede mutlaka su için.