Ada-mihra60 Merhabal arkadaşlar. Geçmeyen göğüs ucu çatlağım vae enerjen kanıyor ve acısından ağlıyorum. önerebileceğiniz neler var. Sizler çatlaklarla nasıl başa çıkıyorsunuz
KahramanAnne Ada-mihra60 zeytin yağı sürüyorum lansihon göğüs ucu kremi garmaston pomat göğüs ucu kremi kullanıyorum her emzirmeden yada sağmadan sonra ama en önemlisi göğüs ucuma böyle şeffaf göğüs pedinin poşetini yapıştırıyorum kıyafetle temasını önlüyo ve acımıyor yaralar daha çabuk iyileşiyor.
SznAlp Ada-mihra60 krem ve türevleri bana hiç bir şekilde iyi gelmedi. Gümüş kapak aldım 1 haftada kapandı yaralarım çok çok tavsiye
InancDemir20 Ada-mihra60 benimde sol göğüsüm geçmedi kanama yok hiçbişi yok görüntüde ama acıyor emerken bende sagıyorum genelde onu ara ara verıyorm gögusumü 😣
pikacuu Ada-mihra60 Bana çok krem tavsiye edilmişti. Fakat hastanede bi hemşire kendi sütünü sür o merhemdir dedi. Emzirmeden ya da sağmadan önce 2 3 damla memenin etrafına sürerdim çok şükür hiç sıkıntı yaşamadınim siz de deneyin yararı olur belki. O hemşireye çok dua ettim 🙏 belki siz de bana edersiniz 🥰🤗
oyk_24 Garmastan pomadı sürüp su aventin gogus kapaklari var kiyagetle temasini onluyor hem de meme ucu hava aliyor. Sutunuzu de onceden sagin bi gece biberonla ve ya cay kasigiyla besleyin. O aci cok kotudur kemikleriniz sizlar. O kapaklari yaralariniz tam olarak iyilesene kadar cikarmayin. Meme uclari biraz toparlaninca hindistam crvizi yagi veya zeyrinyagi surun ki hep yumusak kalsin uclari. Ama o kapaklar sart. Ben cok cok cok memnun kaldim
Mervegelin93 Ada-mihra60 bendede hicbirsey ise yaramadi. Cunku hersey de havasiz kaldi gogus ucu. Gumus kapak dahi aldim. Emzirdikten sonra yarim saat sizlardi uyuyamazdim. Ve gogus kalkani Aldim. Herseye cok para harcadim diye en ucuzunu aldim denemek amacli. Ve sadece o ise yaradi. Gogus uclarima hicbir sey temas etmedigi ve hava aldigi icin sizlama sorunu gecti. 2. Gun bugun ve gayet iyi durumda. 1 hafta daha kullanirsam tamamen rahatlarim diye dusunuyorum. Oneririm. Mycell markasinin 30 tl ye aldim eczaneden. Dayanilamaz bi aci. Allah kolaylik versin
Ada-mihra60 Mervegelin93 bende krem gümüş kalakan kullandım kendi sütümüdr sürüyorum ama emdikçe tekrar açılıyor sağıp veriyö diyorum ondada göğüs tam boşalmıyor hem ağrı oluyor hemde mastit olurum diye korkuyorum mecbur veriyorım inşallah geçer en kısa sürede
PamukAnnesi14 Bir çay bardağı ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı karbonat koy karıştır ve pamukla günde 3-4 kere pansuman yap hem bebişinin ağzındaki pamukçuğu engeller 😊🌸
smile56 Ada-mihra60 lansinoh, ayvacekirdeği jeli, madecassol, hametan mavi,soğuk lahana yaprağı, kantaron yağ, zyetinyağ, garmastan, e vitamini, kendi sütünü sür her emzirme öncesi ve sonrası, gümüş kapak
arya35 Merhaba güzel anneler, Silver nurse gümüş kapağımı satıyorum🌸 Doğumdan sonra sadece 15gün kullandım ve göğüs uçlarım yara olmadı. Çok az kullanılan bir ürüne bu kadar para vermeye gerek yok. Ben 240a aldım 160₺ye satıyorum 🥰 Gerçekten Almak isteyene fiyatta yardımcı olurum 🥰