agustosbocegim Kızlar kızım 2 ay 11 günlük ama meme reddi yaşıyoruz neden olabilir önerisi olan var mı ya da aynı durumu yaşayan var mı
Adelim agustosbocegim hersryden olabılır atak.. burun tıkanıklıgı.. Bıberon… 4 ay 22gunluguz emzırmek demek ıskencr demek dı bızım ıcın cogunlukla reddettı bende ınat ettım mama vermem dıye sımdı bın pısmanım ıse baslıcam bıberon kasık hıcbırsry almıyot oysakı memeyı reddettıgı ıcın cabuk alısır dıyordum 1aylıktan buzamana kadar her 2saatte bır cın ıskencesı cektık sadece uykuda verebılıyordum memeyı zorla uyutup
anne15 agustosbocegim sebepleri cok ama genel olarak sütün tazyikliyse , biberon emzik varsa, parfüm kokulu seyler kullanıyosan falan ..
Aysimaikra agustosbocegim meme reddi ah o meme reddi 🤦🏻♀️ Kızım 4 aylık ilk ayından itibaren meme reddi yaşadık hep sağdım biberonla verdim ta ki geçen haftaya kadar geçti çok şükür yani bebek çok aç kalmadıkça bi zararı yok geçiyo bi şekilde ama zorlanıyo insan tabi🤷🏻♀️
agustosbocegim anne15 emzik kullanıyor biberon da meme reddi olduğu zaman veriyorum yanı 3 defa kullanmışumdır
anne15 agustosbocegim ikisinide kullanırken atlatabilir misiniz bilmiyorum 😕 emziği bıraktırmıstım sütümde tazyikliydi onuda arkama yaslanarak emzirdim hep öyle care buldum ama 2 ayı gecti sanırım normale dönmemz
Candeqer23 Benim oğlumda iki aylık ve beni emmiyor sağıp veriyorum. Ara ara tutmasını deniyorum, hayır istemiyor. Bir anne için çok hassas bir durum ama yapacak bir şey yok denemediğim yöntem kalmadı bende oluruna bıraktım. Sağlıklı huzurlu olsun yeter
Ayseksii Hepimizin ortak sorunu yaşayan anneler bilir meme reddi olan bebeği beslemenin zorluğunu sağıp vermek ve mama vermek ne kadar zor yada inat edip memeyi tutturmak aynı zamanda bebeğin çılgınca ağlaması hepsini yaşıyorum 1 aylık henüz ama yıldım etraftakiler biberon verme bir kaç gün alışır diyorlar ama kendi çocukları değil tabi ağlayınca onların içi yanmıyor çocuk aç kalıyor ağlıyor kendini yırtıyor ama illa da meme ver diyip duruyorlar. O yüzden eğer üzülecek olursan sakın sıkma canını bebeğinin ve senin nasıl daha iyi olacağını en iyi sen bilirsin. Allah bütün k annelere yardım etsin
Ay-ay Merhaba benim kızım da 2 aylık meme reddi yaşadık emziği biberonu kestim. Şimdi biraz biraz tutuyor memeyi. Çok ağladı ama biberonla beslemedim dayanırsanız deneyin derim
Serpiltemis Ay-ay selam benim bebeğim de emmiyor cok ağlıyor meme verince .nasil başardınız bu sureci biberonla besliyoruz sağip veriyorum nasil dayandınız öyle boyle ağlamıyor neyse beslediniz meme tutana kadar 1 ayliğiz
Ay-ay Serpiltemis we baby emzirme bardağı ve şırınga denedim ama benim kızım biberon istediği için hep ağladı doğru düzgün yemedi uyur gibi yorulunca emzirdim o zaman açlıktan da sanırım tuttu