Sibel22 İyi akşamlar Bugün köntrölümüz vardı doktora kızımın gece zor nefes aldıpını söyledim havanın nemli olmasından dedi fakat bir çözüm söylemedi çok tıkanıyor acaba bir fikri olan varmı doğal yolla çözülebilecek
2balbiranne Sibel22 ezcanede fizyonaz adında deniz sulu sprey var ben kızımın burnu tıkandığında 4 fıs sağ sol sıkıyorum akıyor hepsi rahatlıyor odanın nemi için de cihazlar var deneyebilirsinz 🍒
Cnngn Sibel22 bizimde tikanmisti canım eczaneden serum fizyolojik alın burun deliklerine sıkın bize boğazları açılsın diye ventolin şurup vermişti Dr hava veremeyiz demişti acillik olmuştuk tikanikliktan
Dlrygz Sibel22 colmix al yakasına iki damla.damlt çok iyi acıyo bnm oğlumda bronşit ve onu kullnydm gece rahat yatabluodu
Sibel22 2balbiranne tuzlu su günlük olarak kullanıyoruz ama pek bi fayda etmiyor sanırım bide öyle deniyeyim çok teşekkür ederim
Sibel22 Cnngn bizim her gece aynı doğdu doğalı vardıda son bir haftadır dahada arttı ben grip zannedip soğan karanfil denemiştim spraydende deniyeyim teşekkürler
Neslihancakilli İzotonik şu alip burnuna siringayla sıkıyoruz YouTube den izleyip deneyin biz bı zararını görmedim aksine çok faydalı oldu burnunu açıyor çok güzel nefes alıyor emerken, uyurken zorlanmıyor
Sibel22 Dlrygz o nasıl birşey canım birde yaş sınırı varmı biz şu an 5. aydayız yurt dışındayım burda yok ama sipariş verebilirsem vereyim
Dlrygz Sibel22 ben yeşilini kullandım yaş sınırı yok ama iki damla yeterli gün içinde yakasına yatınca yastığına ama ağır nane gibi kokuyo