esilaberra Kizlar merhaba 8 günlük oldu kizimiz ama hep uyuyor canini yaksak bile 2 aglayip sonra uykuya devam. Sarilik icin isik aldi dogdugu gunden beri boyel basindan gecen oldumu acaba?
acikahve esilaberra Sarılıktan dolayı uyuyordur. Bol bol besleyin bebeğinizi. Sık sık emiyorsa emzirin emmiyorsa mamayla beslemeye özen gösterin. Sarılığın en büyük etkisi uyku hali.
Canan38 esilaberra Benim bebeğimdede sarılık vardı hastanede yattı 1gece Bol bol emzir Baska çaresi yok 2saate bile bırakma ayağının altına fiske şeklinde vur öyle uyanıyor hemşireler öyle yapıyordu
Mina0607 esilaberra benimki 2 hafta baygındı kesinlikle uyanmıyodu. Meme emmedi mama verdim uykusunda bide yatağının basına sarı ışık taktım öyle düZeldi.
Ubyza Sarılık uyku yapar bol bol emzirin emmiyorsa sağıp verin eğer uyandırmakta güçlük çekiyorsanız garanti olsun sarılık değerlerine baktırın 🙏🏻
Mihrimah61 esilaberra oğlum 1 gece ışık tedavisi almıştı. Şimdi kızım 10 günlük maalesef onda da var. Uyandıramadığımda sağıp zorla ağzına sokup içiriyorum. Tek çaresi beslemek çünkü. Değer 13 çıktı yükselmedi ama bol bol beslemeye devam