Dyt_ayse İyi akşamlar oğlan uyudu dedim birazcık keyif yapayım Netflixte izleyebileceğim film önerileri istiyorum 😉
Dadam Bir de bir doktor grubunun kendini öldürüp diriltmesiyle ilgili bir film vardı ismi yabancıydı aklımda kalmamış, denk gelirseniz güzel bir film, azcık gerilim ve korku var 😬
Dyt_ayse Leman01 fırtına anını izledim güzeldi bird box biraz gerilim gibiydi izlemedim biraz korkak bir yapım var 🙈
RabiAsya Dyt_ayse The Slience Çıngıraklı Yılan Fırtına Anı Ben Efsaneyim Büyük Yıkım The Old Guard Skyscraper Los Angeles Felaketi
Nisasaff Dyt_ayse bol aşk içeriyo ama erotik sahneleri de var tek iseniz “365 gün” tavsiye ederim 😊. La case de papel, atiye, bunlar da sürükleyici diziler aklıma gelen bunlar bide amir khan filmleri çok iyi yerdeki yıldızlar , üç aptal vs vs
Pamuk_seker Dyt_ayse tatil takvimi kutup eskpresi The christmas chronicles Sen herseyimsin Erkekler ne ister Patron mutlu son istiyor
Pamuk_seker RabiAsya ona benzer bir tane daha var ama henuz Türkçe dublaj yok bekliyorum Alive diye bir film 😊