Kuzey03 3 ay 12 günlük bebeğim uykusu çok kısa annem anason ver rahat uyur dedi sizler veriyormusun ne kadar veriyorsunuz
Annemelek Kuzey03 burda yazılanlara baya şaşırdım 🤷🏻♀️ Bileğimiz yok ama fikrimiz çökmüş maalesef. Bana Da 3 aylıkken doktorum önermişti 10 ml içirmiştim iyi geldi çok huzursuz olduğu zaman hala veriyorum hatta papatya da koyuyorum içine tabi artık 7 aylık
nurhayatervaras A05072020 yarım biberon mu 🙄 tövbe tövbe ben bir sey verirken bile korka korka veriyorum. Millette ne cesaret var.
Esraeso Bebeklere asla anosan verilmez böyle bir hataya düşmeyin beyni uyuşturuyor ve içkinin ham maddesi
Taze1mom Asla vermemmm siz de vermeyinn. Siz için ona geçer zaten. Ben fit&alive gasikon yağı kullanıyorum gaz için sen de dene bence
yenidoganhemsiresi Annemelek malesef ki doktor diyor diye her şey doğru değil. Bilimsel araştırmalar var emziren annelere dahi bitki çayları önerilmiyor. Doktorlar arasında da fikir ayrılıkları mevcut
Baby_Mila Kuzey03 sakın hiç bir bitki çatı vermeyin henüz çok için beyin gelişimi bile etkiliyor doktorumuz söylemişti ki anason çok ağır. Sen rezene falan içebilirsin bebeğin rahatlar sütünde artar