tecrubesizanne
[bilinmeyen] hangi yöntemle sakinleşip rahatlıyorsa o yönde hareket etmende sakınca yok bence. Benim bebeğim de sallanarak uyurdu 8 aylıkken kendi kendine bıraktı kucakta memede yatakta her yerde uyuyabiliyor artık. Onun ihtiyacına yönelik hareket ettikten sonra neden psikolojisi bozulsun?
ayis
[bilinmeyen]
Çok bi bilgim yok ama acaba ayaktamı sallanmak istemiyo bi de beşiğe koyun öyle sallayın bi de emzik tutuyo mu emziği verin ağzına uyuturken çok yardımcı oluyo Allah yardımcınız olsun ..genede postunuz üstte kalsın diye yazdım 😊😊
tecrubesizanne
[bilinmeyen] belki hoşlanmıyordur pışpışlanmaktan daha çok uyarıyor olabilir sırtını kaşır gibi hafifçe ovalamayı deneyin bir de diş yada atak haftasında alışkanlıklar değişebiliyor
ayis
[bilinmeyen]
Ha pardon iyi okumamışım ya bazen gözümden kaçan ya da yanlış okuduğum oluyo.. Belkide bi ağrısı falan mı acaba ya benimki de çok ağlıyodu hiç uyumak istemiyordu saatlerce uyutmaya çalışırdım..oysa gaz sancısı varmış benimde ilk çocuğum olduğu için çok anlamadım doktora götürdük ilaç verdi bi de emziğe alıştırdım sonra kolay uyumaya başladı .genede siz daha bilirsiniz ama 😌😌
deleted2310
[bilinmeyen] eğer iatemiyorsa yapmayın kucağınızda deneyin beşiğinde falan deneyin
ayis
[bilinmeyen]
Ha doğrudur demekki öyle.. Allah kolaylık versin..Rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin bebişlerine 😌😌
tecrubesizanne
[bilinmeyen] ah kıyamam çok zor ama geçecek ikisi de büyüyünce çok güzel olacak ❤️
tecrubesizanne
[bilinmeyen] zoru atlatmışsınız bile önümüzdeki ay daha da hareketlenirler kendi kendine oyalanırlar uykular da düzelir. Ne mutlu size ben tek bebeyle zor başa çıktım ikisini birlikte büyütmek muhteşem sabır ❤️
deleted2310
[bilinmeyen] inşallah faydası olur uyku eğitimiyle ilerleseniz