Rojee Bebeğim 6 aylık gündüz bütün uykuları 20 dk çok yoruluyorum uykuya çok zor geciyo ne yapabilirim
iki_prens_annesi_ Rojee 6 bucuk aylik yarim saat en fazla 1 saat uyuyo degismiyo o kadar yoruyorum uykusu gelsin diye 1 bucuk saatte uyutuyodum 2 2 bucuk saate cikardim yok yine ayni yine ayni gece de 10 defa uyanir cogu zaman varsa bi cozumu bende bekleyeyim
bayankitapkurdu Rojee benim oğlum da öyle gündü beraber sarılarak uyursak 1,5 saate kadar uyur ama kendini yatırırsan yarım saati geçmez. Çok şükür gece uykularımız iyi de dinlene biliyorum
GoktugAyaz06 iki_prens_annesi_ bebek belkide çok yorulduğu icin uzun süre uyumuyor olabilir uyuma saatine yakin zamanlarda daha sakin seyler yaptirabilirsiniz bu sekilde yoruldugu icin uykuya gecmesi de zor oluodur birde uyanik kalma süresini iyi ayarlamio olabilirsiniz
GoktugAyaz06 iki_prens_annesi_ benimde ilk bebegim ayni seyleri yasadim simdi uyku saatine dikkat edince daha kolay uyuyor baslarda 30 dakika uyuyodu suan biraz daha uzadi uyku suresi kolik bebekti mecburen destekli uyutmaya basladim destekli uyuyorsa onunda etkisi oluyor yavas yavas destegi de azaltmak lazim bakalim bende deniyorum destegi azaltmayi umarim kendi kendine uyumaya baslar 😊
iki_prens_annesi_ GoktugAyaz06 bende cok denedim asla uyumuyor malesef insallah siz başarılı olursunuz
Rojee BartuveArtun alışkanlıktan kalkiyo saat ayarla o kalkmadan sen al emzir uyanmaz öyle rüya ogunu yap yani
Rojee BartuveArtun biliyorum canım benim demek istediğim uyku döngüsünü atlatman her uyandığında memesiz uyutmaya çalış alışkanlıktan kalkiyo