Denizmert Kızlar oğlumun sağ gözü sabah uyandığınsa yeşil çapaklıydı gözünü zor açıyordu hemen pamuklu suyla temizledim ama hala gözü akıyor napmalıyım sizce önerileriniz nedir
Ftmsnny Denizmert doğduğundan beri varsa gözyaşı kanal tıkanıklığı oluyor onun için masaj yapmanız lazım. Farklı bir şeyse mikrop kapmış olabilir ihmal etmeyin derim
serenea Denizmert benim kızımda da olmuştu çapaklanmıştı ve sulanmıştı, ıslak pamukla çayla falan sildim geçmedi en son doktorumuz netira diye bi damla verdi günde 4 damla kullandık ikinci gün hiçbirşey kalmadı canım ☺️ Doktorunla bi görüş derim
Denizmert Ftmsnny yok daha bu sabah oldu doğduğunda bişey yoktu mikrop kapmış gözü umarım geçer canım
Denizmert serenea canım gittim doktora mikrop kapmış gözünde çeşme var sanki hiç durmuyor akıyordu doktor damla verdi umarım kısa sürede geçer çünkü çok rahatsız oluyor minik yavru 😥
Denizmert [bilinmeyen] evet doğruu vallahi gittim bende doktora mikrop kapmış çok dikkat etmek lazımmm
FDilek Denizmert televizyon da haberlerde bugün gördüm çocuğun gözleri sürekli akıyormuş grip diye doktora götürmüşlwr burnundan kağıt çıkmış