Dkk KIzlar kızımın 7 saattir bezi kupkuru. Sadece 1 kez büyük tuvaletini yaptı . Neden olabilir ? Ezmiriyorum ama sanki çekmiyor ağzından oyalıypr emzik gibi açmıdır başka birşey mi başına gelenler yardım lütfen 4.5 aylığız
Ada-m Dkk emerken yutkunma sesi geliyor mu ? Parmağınl hafif dokunabilirsin yemek borusuna ordan da anlarsın yutkunduğunu
Aysayd Dkk doymuyordur canım. Bende bebeğime mama azaltma çabasındayken karşılaşırdım uzun süre kuru bez
CemreKerem35 Dkk 4 buçuk ay için çok uzun bir süre sanırım beslenmesi ile alakalı sutunuzde bir azalma vs var mı ?
Sedagenco Bence normal benim bebeğimde 3 ay 20 günlük gece yatıyorum sabah kaldırıyorum hiç çiş yapmamış oluyor hemen hemen 8 9 saati buluyor daha sonra kendiliğinden yapıyor
Ysfymn Sedagenco bebek ne kadar çişini çok yaparsa o kadar iyi besleniyor dur bunu doktorunuzun size söylemesi gerekirdi
Ayalayay Dkk merhaba üstünden uzun zaman geçmiş ama o dönemi nasıl atlattınız su mu verdiniz doktora mı götürdünüz ? Şuan bizde de var
Dkk Ayalayay merhaba . 4. Ay atağından kaynaklı bir durumdu. Su vermedim . Doktorada bir kaç gün takip ettim ihtiyaç duymadım. Kendim su miktarımı arttırdım. Sizdeki durum daha farklı mevsim olarak ter ile atıyor olabilir ..