EylulMother Kizlar 5 ay once dpgum yaptim 20 kilo aldim doğumda suan 10 kilo fazlam var . Basen bölgem ve karnim cok buyuk kendimi ilk defa boyle görüyorum hic biseyim olmuyo nasil eritebilirim basenimi karnimi
Ysfm_20 EylulMother göbek için yamuna korse kullabilirsin onun faydası oluyo iş yaparken giyin aşırı terletiyo benim göbeğim küçüldü biraz ama halen 7 kg fazlalığım var vermeye çalışıyorum
Ece35 EylulMother kaç kilosun canm bende kilo almaya çalışıyorum ya 44 kiloyum 4 ay önce dogum yaptım 54le doğuma girmiştim. Herkesin isteği farklı :((
Derin0225 EylulMother ahh keşke benimki o kadarcık derdl olsa😔doğum yapana kadar 20 kilo aldım hepsini hiç fark etmeden doğumdan sonra verdimiş şuan başa geri döndük yani😒keşke bende biraz alabilsem
GY_1801 Ben leslie videolarını izleyip her gün yapmaya gayret ediyorum. Ve inanın bölgesel göbek eritme konusunda çok iyi. Yani ben fazydasını gördüm. Denemek isterseniz tavsiye ederim. Dışarıda yürüyüş herzaman mümkün olmuyor hele de küçük bebekle.
Balkizlarim EylulMother zumba tavsiye ederim ve hep haraket halinde ol ☺️ benim 3 tane kızım var 52 kiloyum ve en son hamileliğimde 70 olmuştum 😱😱 bide günde 4 litre su içiyorum 👌
Bilgeata 48 kiloydum Hamileliğimde 12 kilo aldım ve Doğum sonrasın47 düştüm keşke benim de kilo verme gibi bi problemim olsa daha başka bişey istemem