Ecmekl Kızlar 4.5 aylık oğlm yayaktan düştü 5 saniye içinde nasıl düştü görmedm koyaget katlıyordm yanında ağladı ama 1 dk kucağıma alınca gülmeye başladı nelere dikkat etmem lazm elim ayağım boşaldı
Adarenn Ecmekl kusma,gözlerde kayma, takip yapamama bıngıldakta çökme veya şişme huzursuzluk varmı bunlara bakmalısın ama daha çok küçük ben olsam hemen acile götürürdüm.
Antlbulut Ecmekl eğer güldüyse beyinle alakalı bir sorun yoktur. Bizşm çok iy doktorumuz öyle demişti
Ecmekl Adarenn takip falan herşey var düşmemeiş gibi gülüyo Zaten.. yüzü koyım yatıyordu yerde aldım 5 saniye ağladı snra güldü oyun oynuyo şmdi oyıncaklarıyla
Ecmekl Antlbulut zaten yüzü koyun yatıyordu yerde kafasını vurmadı muhtemelen ben de yanındaydım sesde gelmedi hiç şimdi oyıncaklarıyla oynuyo
Nil_Oz Ecmekl Çok geçmiş olsun Dün Bir post okumuştum çocuklarınız düşünce buraya yazmayın direk hastaneye götürün diye.. (Çocuğunu götürmüş bayan hastaneye kanama felan yokmuş ama çatlak varmış.) Bu sebeple iyi de olsa kontrol amaçlı götürün.