ervam1 8.aydan sesleniyorum bitsin bu cile 🥴 sürekli bağıra bağıra konuşmaya çalışıyo emeklemiyo zaten yürüteç ’ten alamıyoruz sürekli emmek istiyo kucağımda uyuyo yemek zoraki yiyo ac olsa bile hiç bir oyuncak kabul etmiyo 🥴🥴🥴🥴 sizde boylemisiniz
Nihan9393 ervam1 ahh ahh bncede bitsin bu çile 7 aydayız bizde öyle hiç birşey yemez hiç bir oyuncaktan memnun kalmaz hep kucakcı hep ağlar bir halde nasıl düzelicek bilmiyorum😔😔
Unsincan ervam1 bugün itibatinile 8 aylık oğlum son 1 haftadir sürekli bağırıyor evin içinde 🙈 kesinlikle uzanmak oturmak istemiyor ayakta tutun beni gezdirin beni.. belim kopuyor bütün gün olsun ama buda güzel 🥰🥰🥰 bir-kac ay sonrada 1 yaş 2 yaş sendromu diye soylenicez böyle böyle büyüyecekler 😊😊😊
gzdalidmr ervam1 aynı durum bizde var sürekli hareket halinde olmak istiyor 7 ay 21 günlük bide daha diş çıkmadı herhalde yavaştan oda başlıyor çıldırmak üzereyim
Esmataha ervam1 2 yaş 9 aylıktan sesleniyorum, biri beni üç beş sene sonraya ışınlasın artık da bi kreşe, anaokuluna falan yollayayım. Gerçi böyle devam ederse hiç bi yer kabul etmez benim kızı 🤷🏼♀️
Hafsamm İmdat yazınca şiddet görüyosun sandım. Bi post açılmıştı bu başlıkta o geldi aklıma. Eşinden şiddet gördüğünü polisi aramamızı istemişti
ervam1 Hafsamm yok bu da şiddet sayılır ama işkence bildigin yastık niyetine yayıla yayıla üstümde uyuyo🥴🥴🥴
Subatbali gzdalidmr merhaba bizde 7 ay 22 gunluguz bebeğinizin eli yumruk şeklinde duruyormu hiç dikkat ettinizmi benim bebegiminki biseyle meşgul olmayınca yumruk yapiyo bazen merak ettim normalmi doktor kontrolumuze daha varda bi sorayım dedim
gzdalidmr Subatbali merhaba oğlumda yumruk yapıyor inceliyor öyle kalıyor oluyor bizde de bu haraketler 😊