Zynphafsa petitehatunn evde de bekledim bir türlü yapmadı bnde anlam veremedim o kdr emdi fln ama asla bir damla yapmadı saatlerce daha sonra o poşeti çıkardığm anda yaptı 🤦♀️
Sevvaldal Zynphafsa cok gecmis olsun🙏🙏🙏 idrar ve kaka kulturlerine de bakildi mi? Benim bebegim de yen atlatti. Bir cesit dizabteri mikrobu kapmis. En son kaka kulturunde cikti. Tum tetkikleri yaptirmaj gerekli.
Zynphafsa Sevvaldal kakaya bakıldı laktoz intoleransı çıkmıştı.. İdrar veremedik çişini yapmıyor.. Takılan o poşette yara yaptı su topladı poposu korkusuna hiç yapmıyor şimdi 🤦♀️
SDM25 Zynphafsa amin cümlemizden bebeklerde eller ayaklar buz gibi olabilir onların kan dolaşımı bizimki gibi iyi değil henüz ondan
sltn_duru İdrarını yapmıyorsa canım ultrasonla da bakılıyor benim kızım da idrar vermiyor dün ateşi vardı ultrason çekildi ateş içinde bol bol emzir ki sıvı alsın en kısa zamanda atlatır inşallah rabbim yardımcısı olsun.
Zynphafsa sltn_duru Amin canm Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun.. Emiyor ama kusuyor onuda o kdr zor bir dönem ki hayırlısıyla geçse