Deletedmom_36 Kizlar ebebek ten simdi bakiyorumda yikanabilir keceli kalemler var ilkkez duydum☺️Kullanan varmi birde birkac marka var kullandiysaniz hangi marka🤗
Allya Deletedmom_36 Carioca.👌🏻Benim oğlanlara bu markanın büyük setinden aldım ‘nasıl çıkacak?çizmesinler’ derdinde olmadığım için rahat rahat kullanıyorlar.🤭😂
Deletedmom_36 Mom987 tamm canim hemen siparis vericem ama bununla koltugu falan cizersede silinir degilmi🤭
Mom987 Deletedmom_36 Elinden kolay çıkıyor canım benim koltuktan da çıktı inşallah senin koltuktanda çıkar ❣️
Mom987 Deletedmom_36 Şunu çok sevdi bayıla bayıla oynadı diyemem canım ben çok oyuncak almadım daha çok eğitici oyuncak aldım. Fisher price renkli halkalar kitaplar bimden aldığım koordinasyon oyuncağı bunlar 5 dk oyalar canı istese
Deletedmom_36 Mom987 bende hic oyuncak almadim saolsun kizim esimin kuzenlerinden begendiklerini alip alip getirdi masrafa sokmadi bizi birkac kitap almistim sadece☺️İstiyorumki egitici seylerle ilgilensin ama sanirim hicbir bebek ilgilenmiyor 🤷🏻♀️