Birkullanici Bebeğim tek meme emiyordu aylardır öbür memeyi vermiyorum ,fakat artık ememk istiyor emzirsem süt gelirmi, sağmadım da hiç zehirlenirmi
Dilek1234 Birkullanici bende aynı şekildeyim kızım tek göğüsünü emiyor aylardır diğer göğüsünü vermiyorum bende vermek istiyorum ama tutarı tekrardan bilemiyorum
Ezgibozkurtkocak1 Benım oğlumda öyleydi eğer uzun süre emmedıyse sağın o sagdıgınız şutu atın sonra emzırın çünkü süt bekledıkce tadı degısıyormus
GamzeNazli35 Önce sağdım süt geldi ardından emzirdim. Ama ucu ilk günkü gibi yara oldu. Cesaret edip veremedim
Tubis Birkullanici evet sağ canm sen onu sarılığı gidene kadar elbet beyazı çıkar o zmana kadar hem ucunu kremle iyileşsin
Birkullanici Dilek1234 ya netten baktım şimdi ne kadar durursa dursun memede süt bozulmaz diyor ama ben yinede sağdım biraz
AYLININANNESI2020 Benimkide oyleydi hatta igreniyorrdu geceleri emzrdm o gogsmu ve alistrdm kendine biraksam tamamen emmezdi
Birkullanici AYLININANNESI2020 benimki istiyor vermiodum artık çok oldu bırakalı eskiniştir süt kötü olmuştur diye korkuodum sağınca hepsi boşalmıyorki bir damlası bile zehirlermi diye düşündüö ama veriyorum artık
Dilek1234 Birkullanici sizin bebeğiniz tek göğüsle emdiği için kilo kaybı oldu mu bizde oldu 9 aylığız 7,750 kiloyuz
Birkullanici Dilek1234 eksilmedimkilosu ama alımı azaldı 2 aya kadar 3 kilo aldı sonra hep 200-400 gr aralığında aldı meme reddi yeme reddi