Allya Mom987 Biz bundan kullanmadık ama memnun kaldığım önerebileceğim başka bir marka var isterseniz.☺️
Balkizlarim Mom987 üste kalsın bunun degisini kullandım bı kaç ay 🌺🌺sonra klozete alistirdim klozet apartları var ondan da alabilirsin 😊
TugceAna Mom987 kaç aylık beniş başladı mı eğitim 🤣 bizim 15 ay oldu tuvalete götürüp anlatıyorum her gün bak burası tuvalet çiş çiş diyoruz falan lazımlık olmadan alışmazmı acaba çocuk
Allya Mom987 Lazımlık kolayca çıkıp temizleniyor.Tuvalet kağıdı takma yeri ve sifonu da var.Gayet hafif taşınabiliyor.Gerçek tuvaleti andırdığı için tuvalet korkusu da oluşmaz.21 aylık oğlum 2 aydır bunu kullanıyor.Çok memnunum.☺️👇🏻
TugceAna Balkizlarim bende direk onlarla başlamasından tarafım ama hiç deneyimim olmadığı için soruyorum lazımlık çok şart mı ?
Mom987 TugceAna 20 aylık olacak. İşte klozet yok evimde bende lazımlık istiyorum. Kakasını diyor bezini istemiyor bende başlayalım dedim
Balkizlarim TugceAna ilk başlarda wcyi sevsinler diye kullanılır ama çokta gerekli değil zaten rahat olmuyo 😊