ToprakMommy Kızlar facabookta gördüm sleepynin bebek bezlerini kiloyla satıyor bir sayfa daha önce gören yada kullanan oldu mu baya ucuza geldiği için biraz işkillendim geri dönüşüm bez yada defolu falan mı acaba bide sağlıklı mıdır sonuçta kendileri poşetliyor
Sahandayumurta ToprakMommy bilemedim ama zaten sleepynün külot bez özellikle baya uygun oluyor tanesi 67 kuruşa denk geliyor netten alınca
Asafeymeninannesi ToprakMommy Bizim burda bazı market önlerinde yada ufak çeyiz mağazalarının kapı dibinde çuval içerisine tepiştirerek satarlar 🙄 ne kadar sağlıklı olabilir ki. Kıytırık bir bize bilindik bir isim vererek satıyorlardır muhtemelen
ikibidikinannesi ToprakMommy muhtemelen defoludur bizim burada satan yerler var bir ara aldım kullandım ben oğluma aynı sleepy bez sadece içinde yırtık falan çıkabiliyor onları da değiştirebiliyorsun ama yerinde görüp almak daha iyi bide yien de paket bez en iyisi
Eminos ToprakMommy _tospikannesi sakin inanmayin ben dustum o hataya abla sleepyle aynı fabrikada uretiliyor dedi kulot bez aldim bide cirtli bez aldim ama marka filan kulot bezde sleepy yazıyordu esine dedim stok yapalim esim dedi dukkan burda yine aliriz gerekirse 1 er paket aldık iyiki oyle yapmisiz kulot bez defoluydu galiba hep sizdirdi cirtli bez igrencti cis yaptigi andan itibaren degisik bi koku pamujlar topsklaniyor gunde 5 er bez degistirdim bitirdim bezleri bidaha mi tovbe
ToprakMommy Adelim ankara ama kargoda yapıyorlarmış kilosu 20 tlymiş ve bebek bezi de hafif çektiği için baya varmış içinde