Digdemmd Merhabalar. 6 aylık oğlumun bir kaç gündür burnu tıkalı. Aspire ediyorum temizliyorm ama yinede çok dolu uyurken emerken yemek yerken nefes alamıyor. Burun tıkanıklığı dışında herhangi bir sıkıntısıda yok ama nezle olabilir mi diye düşünüyorum. Burunu temizlemek dışında ne önerirsiniz nezle olmaması için neler önerirsiniz. Yorumlarınız bekliyorum 🙏
Elmas Digdemmd kalorifere suluk tak, soğanı ikiye böl içine karanfil tak gece yatarken başucuna bi yere koy nefesini açar
Sezenkumsal92 Digdemmd bizde 18 gnluguz yaklasik 1 haftadir var geniz tikanikligi onun yuzunren nefes almakda gucluk oksuruk var s.f. aciyorum ama gecmio odayi nemli tutuyorm sesi bile kisildi gbi
Sezenkumsal92 Digdemmd bol bol emzirmek burun temizlemek lazim sizin ki 6 aylik olmmus bitkisel seyler verebikirsiniz altina cukuruna limon surun aksam uyurken limon dilimi koy cek corabi
Barisalpinannesi Benim oglumda nezleydi valla iki tane serum fozyolojigi bir anda sıkıp oyle aciyordum burnunu anca rahatliyordu. Yeteri kadar serum fizyolojik kullandiginiza emin misiniz? Cok zor bur durum hemen gecer insallah. Bir de zaditen diye bir damla verdi doktorumuz. Melekler gibi uyudu butun gece. Mutlaka doktorunuza sorun bu ilaci. Gecmis olsun
Digdemmd Barisalpinannesi bende bir tane serum fizyolojik kullanıyorum. Yarın doktoruna soracağım bu ilacı