Nrglkrm Bebeğim 4 aylık geçen ay 8300dü kilosu, oturmaya çalışıyor sizce oturması artık normal mi, henüz destekli beli bükülmeden oturtuyorum, dönüyor da şuan,bebekleriniz kaç aylıkken oturmaya başladı ?
Mom078 Nrglkrm Ara ara destekli oturtabilirsin ama uzun tutmamak gerek 5. Ayda başladı kızım şimdi 6 buçuk aylık desteksiz oturuyor
cocomelon Nrglkrm maşallah 🧿 benim kızım 14 aylık 9300😂 ama yinede erken benim kızımda üç aylık oturmak istiyordu ama bence 5 buçuk ayından sonra başlayın
elifiii Nrglkrm maşaallah kilosu gayet yerinde🧿 4 aylıkken oğlum dogrulmaya calısırdı oturmaya calısırdı. (doktorumuz yeterince güçlü demişti)fizyoterapist aymen balıkcıyı takipte kalın bu gibi hareketler için bilgiler veriyor.Kucagınızdayken kendinizi hafif arkaya yaslar gibi yaparak onu tutabilirsiniz. Ama cok sık değil. Dönmesi de cok normal. Sadece artık yatakta koltukta yüksekte bırakmamanız önemli ve de battaniye vb. yüzünü kapatacak şeylerden kacınmalısınız.
Nrglkrm Brsmom yok canm üzülmek değil normalde erken olduğunu düşünüyorum ama kilosundan dolayı 4 aylık gibi değil o yüzden belirttim
Brsmom Mom078 hahaha o değil yanı oturmasında neden üzülmüş beyin error verdi 😂 bide kılosunu yazmış ne gerek vardi tosun maşallah 🧿
Nrglkrm Mom078 bunu dememin sebebi nerde kaos olan konular varsa herkes yazıyor fakat bebekle ve sağlıkla ilgili olan konulara çok nadir yazan oluyor.
GoGirl Nrglkrm 4 aylikken kucakta destekli oturttum 5 aylik koltukta mama sandalyesinde 6 aylikta desteksiz oturdu 3 aylikken mi 8300 dü kilosu gecen ay demissiniz
Nrglkrm GoGirl evet 3 aylıkken 8300dü haftaya 4. Ay kontrolü ve aşıları var, bebeğinizle aynı gidiyor almak istediğim cevap buydu teşekkürler ☺️
Nrglkrm Brsmom beyin error vermeden önce düşünseydiniz keşke kilolu bebeklerin zayıf bebeklere göre hareketlenmesi daha yavaştan gittiği için, ortalama aynı ay aynı kiloda bebekleri olan annelere sormak istedim.
iki_prens_annesi_ Nrglkrm ara ara oturt canım destekli bisey olmaz ogkum 6 buçuk aylık 6 aylikken basladim oturtmaya oturuyor ama 10 saniye sonra devriliyor
Nrglkrm Linva amaç kilo yatıştırmak değil tam tersi ayına göre gitsin isterim kilosu ne önden ne geriden, ayrıca belirtmemde ki sebep kilolu bebekler zayıf bebeklere göre oturma emeklemeri daha zor oluyor çevremdeki bebeklere bakarak
Ask2 Nrglkrm maşallah gelişimi önde gidiyo benimki de o ayda oturmaya başlamıştı tam değilde ara ara oturur gibi yapıyordum
Damlapilatin2020 Nrglkrm kilosu çok diye mi üzüldün kıyamam 😊. Kilolu bebek hareket etmektoturmakta ve emekmeyip yürümekte zorluk çeker. Inşallah sorun olmaz benim oğlum 3 aylık 6 200 civarı