Aselzade Kızlar bebeğim beş ayı doldurdu dün havuç ve brokoli püresi denedim severek yedi fakat gece çok sık uyandı ıkındı, sabahta ağladı brokoli için erkenmiş ıkınmalarının sebebi o olabilir mi neler vereyim emziriyorum aynı zamanda ortada kaldım
Tuanam13 Aselzade canım brokoli gaz yapmıştır patates havuç 2 damla zeytinyağı damlatıp çorba yapabilirsin yoğurt verebilirsin elma cam rende rendeleyip verebilirsin ama 3 gün kuralına göre
Zuzu Aselzade 8.aydan önce bebeğine karnabahar brokoli türevi gıdalar yedirme canım.Besleyici olduğu kadar aşırı gaz yapar bilgin olsun.O aylarda havuç patates bezelye taze fasulye kabak dışında ek gıda verme sebze olarak
G_ADAN Aselzade 5.5 aylık kızım 2 kere verdim sıkıntı yaşamadık. Hatta en son dün verdim ama tek değil havuç patates tırnak ucu kadar da sarımsakla pişirip blenderdan geçirdim zeytinyağıbda koydum
Aselzade Ayy inanmıyorum bu kadar gaz yaptığını bilmiyodum asla vermem 8 aya kadar allah razı olsun hepinizden
Zeyyy Aselzade blv Türkiye ek gıda tablosu var oraya bak hangi ayda hangi besin yenilir ben ordan dikkat ediyorum
Alyask Aselzade benım bebegım 6 buçuk aylık bır kez verdım çorbasına katmıştım sonra dr sordum daha erken verme dedı gaz yapıyor dedı