MerveCnsvr Kızlar Merhaba , oğluşuma kehribar kolye almak istiyorum . Aranızda alan ve tavsiye edebileceği bir site olan birileri var mı acaba . 😇😇
bgmarik MerveCnsvr ben kullanıyorum salyamız ciddi derecede azaldı.Trendyolda ipek kehribar var ordan aldım.Sertifikası ile gönderiyorlar.Her bebeğe etki etmiyor sanırım. Burda okumuştum bebeği daha huysuz olan varmış.Umarım sizde işe yarar🌸
Agzoro MerveCnsvr ben Diyarbakırdan getirttim oranın taşı orjinali oluyor diye sitelere güvenmedim sahte sertifika olaylarından. Ama pişman oldum bebeğim henüz kendi oturamadığı için genelde uzanır pozisyonda bu yüzden boynunu sıkıyordu (boynu da fazla uzun değil) her yatırdğımda da tak çıkar tak çıkar etki etmez diye düşündüm geri çıkardım şuan ben takıyorum 🤭 bir yazı okudum Bi de üstüne yurt dışında Bi yerde Bi bebek uyurken kolyeden dolayı boğulmuş bu da beni tedirgin etti açıkçası. Belki bikaç ay sonra oturunca takarım emin değilim
Ebrutoprk MerveCnsvr https://instagram.com/totsandmore_organik_bebek?igshid=et1ni30sbj7v bende burdan aldım canım memnunum
MerveCnsvr Agzoro Agzoro bende tedirginim bu konuda canım kolye yokken bile derin uyuduğunda acaba nefes alıyor mu diye ister istemez kontrol ediyor insan kolye ile uyurken sürekli başını bekleyecekmişim gibi geliyor 😌😌