Kvldn7 İnanamıyorum ya 1 ay indirime girmesini bekledim almadım 3 bine düştü hemen aldım ama suanda 3600 küsür düşünen varsa kaçırmasın 😭 https://imgyukle.com/i/5ASJQH
Minikuzu Kvldn7 almayı düşünüyorum ama gerçekten temizliyor mu kuşkudayım. Birde parke silerken azıcık su ile temiz oluyor mu
tgbakerem Minikuzu ben 1aydan fazladir kullaniyorum inanilmaz memnunum. Silmesi cok cok iyi degil tabi ama supurmesi cok basarili. Sadece kapi arkasini falan supuremiyo haliyle ama cok iyi gercekten. Kendin supurmussun gibi o hazzi veriyo bakinca
GoGirl Minikuzu valla o kadar rahatladimki anlatamam her gun evi supuruyodum simdi ben bebegimle oynuyorum her gun evi supurup sildittiriyorum
Kvldn7 İlk olarak 2 bin bütçe belirmemiştim bu model için 3 bine kadar cıktım aldıktan sonrapişman olmamak adına size de bunu tavsiye ediyorum kesinlikle mop pro ve bu fırsatı değerlendirin
Ardenali Tostiko aynısı mi bilmiyorum yani markasi ayni ama benimki mi vacuum mop 2 in 1 diye geçiyor hem silip hem süpürüyor 3 emiş gücü ayari var diğerleri ekstradan ne yapıyor bilmiyorum ama ben 1700 e aldim gayet memnunum..