Zhl06 Merhaba anneler bebeğim 6 ay 10 günlük biraz tedirginim haftasonu uçakla yolculuk yapıcaz uçakta ne gibi tepki vericek kulakları çok etkilenir mi merak ediyorum benim gibi olan var mı yada bebeği ile uçağa binen
Balcocuk2 Zhl06 ben bindim inan harikaydı oğlum durmaz diye düşünürken çok sevdi ve yolculuk boyunca uyudu
Esma34 Zhl06 merhaba 40 günlük bebeğimde uçak yolculuğu yaptım. Emzirmen yeterli oluyor yolculuk boyunca uyudu 😌
Berjin77 Zhl06 canım bizde daha 6 ayı bitirmeden uçak yolculuğuna çıkacaz doktor sık sık emzir ve arada cimcir ağlat demişti 😊 bizimki zaten çok ağladığı için problem olmaz herhalde allah diğer uçak yolcularına sabır versin 🙄🙄
Balcocuk2 Zhl06 inşallah benim oğlum çok yaramaz ve aşırı ağlayan bir bebekti gidince otobüsle gitmiştim çok pişman oldum bir daha kesinlikle uçak tercihim
Pelinnnnn Uçağın motor sesinden uyur diye düşünüyorum, anne karnı sesine yakın bir ses, yabancılamaz. Bir de buradaki arkadaşların dedikleri doğru, emzik biberon ya da direk emzirmek çok işe yarayacaktır. İyi yolculuklar