Birannebirfurki Sol göğsümde 30cc falan çıkıyo ama sağ göğsümden birkaç damla anca nasıl arttırabilirim bebeğim çok emmeyi seven bir bebek değil
Birannebirfurki Esme 1 ağustosta doğum yaptım bebeğim prematüre olduğu için 22 gün küvezde kaldı oğlum hastanedeyken sütüm yatağımı bile ıslatırdı
Mathildamom Benimde bebeğim 18günlük ama sağdığımda iki göğsümden en fazla 60 cc çıktı. Bebeğim doymuyor resmen ağlıyor çevrem mama verme diyor sürekli ama nasıl vermicem katılıyor resmen. Sürekli emzirmeme rağmen bir sürü şey yememe içmeme rağmen artmıyor
minikcancan Mathildamom 20 günlük anneyim bende de durumlar sizinki gibi. Sağarak veriyorum sağ gögsümde 50 cc falan sol göğsümde de 10 cc anca cıkıyor 60 cc oluyor bebeğim doymuyor ilave olarak 30 cc mama veriyorum. Cevrendekileri dinleme bence ac bebek hem sana üzüntü hem bebeğe
Birannebirfurki Mathildamom yanlış anlamazsan bişey sorucam mamayı doktor mu söyledi kullanmanı kendin mi karar verdin çünkü bende doktorumuza sormadan verdim mamayı
Mathildamom Birannebirfurki evet doktor söyledi 1hafta kullandık sarılıkta, sonra doktor kilo alımı iyi bırakın dedi. Bıraktık ama cidden doymuyor ben ne kadar süt geliyor biliyorum çünkü. Günde 2 öğün kendim başladım artık.