uykucukoala Kızlar koluma kaynar kışlık sos döküldü bi kavanoz kapağını kapatmaya çalışırken tutmamış hepsi döküldü elime ve koluma yanık için öneriniz var mı 🥺🥺🥺
melisaninannesi uykucukoala canım çok geçmiş olsun😞 soğuk uygulama yap öncelikle. Ben silverdin krem bulunduruyorum evde yanıpa sürünce kısa bir sürede acısını kesiyor.
seydaac uykucukoala çok geçmiş olsun. Soğuk su dökün kolunuza, dolabınızda varsa. Silverdin iyi geliyor. Bir de kantaron yağı tavsiye ederim.
uykucukoala gzmdfn iz kalacak gibi değildir diye düşünüyorum ama bilek kısmım el bileği en ince derinin olduğu yer silverdin sürdüm canım allahtan evde bulınduruyordum ne olur ne olmaz diye 😬
uykucukoala seydaac soğuk su ve silverdin uyguladım şimdi silverdini çokca sürüp sardım inşallah hafifler
seydaac uykucukoala inşallah. Sarmak gerekirmiş evet doğru yapmışsınız. Benim eşimin kardeşi yanmış yağ ile elini yakmıştı kantaron yağı ile neredeyse hiç iz kalmadı.
Erencinarinannesi uykucukoala çok aşırı işe yarıyor bende geçenlerde göğsüme sıcak çay döktüm ama hemen bunları sürdüm ve kabarmadı bile
uykucukoala Mathison sarısı ve mavisi var evde hametanın ( hamazinc kızımın tüm pişiklerinş geçirdi bu arada çok iyi bi krem tavsiye ederim 😇) hametanı da deneyim çok canım yanıyor ya
uykucukoala seydaac ben sarmayı aslında bilinçli değilde kızım kucağıma filan geldikçe bileğime temas ediyor diye sardım iyi bişey yapmışım bari 🥴
Mathison uykucukoala Çoook geçmiş olsun, çok derin bir yanıksa kremler fayda etmeyebilir bi acile görünün mutlaka 🌸