Nurrcem Kızlar evinize hangi marka su alıyorsunuz ben başlıyım hayat alıyordum su çok sert geldi.. saka ya geçtim damacanası koku yapmaya başladı su bitmeden.. Fuska ya geçtim bayimiz Cumartesi kapalı haftasonuna denk gelince su bitiyor olmuyor
Unknown Nurrcem Sağlık bakanlığının su analiz raporu. Buzdağı alıyoruz biz. Erikli’nin değeri bayağı düşük. 🤷🏻♀️
Nurrcem Unknown Erikli’yi göremedim bile bilinen bütün markalar düşük değerde listeye göre fuska ya devam veya Abant mı denesem 🤔
sizdenbiri34 Nurrcem arıtma kullanıyoruz biz eşim arıtmacı özel filtreler taktik değerlerini ölçtük tertemiz oldu tadı da çok guzel
Nurrcem sizdenbiri34 annemler de artıma kullanıyor yemek çay içme herşey tek musluk ohhh .. artımayı sebil e bağlattılar yazında ordan soğuk su rahatlık
Unknown Nurrcem Sondan ikinci Erikli 163. Sırada😄 Evet dediğiniz gibi bilinen markalar hep düşük. Fuska da iyi ama yakınımızda yok. Bazen Çenesuyu alıyoruz oda iyi.
sizdenbiri34 Nurrcem evet artık sebile de bağlıyorlar cidden büyük kolaylık su al marketten eve taşı falan zor
Nurrcem Unknown e ebebekte satılan bebek suyu fuska marka…ben kullandım fuska bayimiz hCumartesi de kapalı artık yedekli alırım 2 damacana