Ardenkus 2.ayın sonunda yapılan bu testi özelde ne kadara yaptırdınız ? Devlette de yapılabilir mi ? Nasıl bir test bilgi verir misiniz tecrübeli anneler ? 🙏🏼🙂
duygukoc Ardenkus bildiğin ultrason çekiyorlar kalça ultrasonu devlettede yapılabiliyor çocuk doktoruna randevu alıcaksınız doktor yönlendiricek ultrason bölümüne
Oykusunannesi Ardenkus devlet hastanesine randevu almadan da direk gidebiliyosunuz ultrason zaten bir dakikalık bi işlem sürüyor
Seda-15 Ardenkus bize gün vermişlerdi 2 aylıkken getirin diye dün götürdük çekildi bir sorun çıkmadı çok şükür 🙏kısa bir işlem devlette yaptırdık boşu boşuna özele o kadar paranızı vermeyin bence
Minikum Ardenkus devlette yapılıyor mu bilmiyorum ben doğum yaptığım hastanede muayene ücreti hariç usg için 100 tl ödedim kalçasının iki tarafından usg ile bakıyor ölçüm yapıp bir rapor veriyor
Ardenkus duygukoc 230 tl gibi bi rakam söyledi özel dr. Devlette yaptırsam da olur yani. Alt tarafı bi ultrason değil mi ?
duygukoc Ardenkus evet canım sadece ultrason kalça çok fiyat söylemişler alt tarafı ult çekilicek bakıcak devlettede çekiliyor doktor bakıyor
Deletedmom501 Ardenkus devlette yaptırdım bişry çıkmadı çok şükür. Şehir hastanesiydi.. Tavsiye ederim