Uras26 Merhaba kızlar bebeğinde gaz problemi olanlar 1 bardak sıcak suyun içine 1kaşık kimyon atıp sabah aksam için inanın bebeğiniz rahatlıyor ben 40 ı ciktiktan sonra 1 cay kaşığı oglumada vermeye basladim herkese öneririm.
Nadireyamac Uras26 ben rezenenin içine atıyorum direk çok bi fayda görmedim ama senin dediğin gibi mi yapsam belki daha iyi gelir
ArasCinarveAnnesi Uras26 Ben anasonlu rezene çayı içiyordum o da çok fayda göstermişti. Daha sırna içine kimyon atmaya başladım daha da etkili oldu ve farketmeden gaz problemini aşmış olduk çok şükür. Tavsiye ederim.
Drindniz Çok güzel işe yarıyor Canım gerçekten ama bende bebeğime vermiştim karaciğer enzimlerini yükseltti çok korkmuştuk meğersem baharatdan oluyormuş ben rezene de vermiştim sadece kendin içmeliymişsin tabi her bebekte aynı olacak diye bi şey yok
Uras26 Nadireyamac Bir fincan sicak suyun icine 1 cay kasigi kimyon koyalim rezene uyumasi ve sakinlesmesi icin gazi etkilemiyor fazla
Smyrna35 Ben de bebegimi için bütün damlaları denedim ve çözümü kimyon çayında bulmuştum. Müthiş etkili bişey gerçekten tadı da kötü degil
PrensesimDuru Ben kimyon ve rezeneyi denedim bende rahatsızlık yaptı bebeğime verdim onda da aynı şeyler oldu. Demem o ki bizde hiçbir faydası olmadı o yüzden bir daha denemedim. En iyi yöntem yine gaz damlası oldu.
Srhnzlcn Uras26 bebeğimi emzirirken uyuyor gaz çıkarmaya çalışınca uyanıyor.. emzirdikten sonra direk yatırıyormusunuz?
Elifelcn Kimyonu kendiniz için kizlsr bebeklere vermeyin ben 2 ay içtim bebeğinin hiç gaz sancısı olmadi
Uras26 Evet bildiğimiz kimyon 1 çay kaşığı koyucaz kızlar dediğim gibi 40 günden sonra vermeye basladim bebegime kimyon rahatlatıyor ama bu ⅔ aylık süreçte yediklerimize dikkat edelim ve bol su tuketelim 2.5/3 litre
Uras26 Nadireyamac Allah bağışlasın sabha aksam icin cok rahatlicaksiniz bebege vermeyin ama bol bolda sivi tuketip stresten uzak durun inanin sizin sstres yapmaniz bebegede yansiyor buda gaz yapiyor