Zagrozunannesi Zararlı mı 👀gece oyle emzırıyorum bazen gündüzde yaptıgım oluyo acaba tam olarak doymuyor mu böyle
Cenkerinannesi Zagrozunannesi ben ilk günden beri oyle emziriyorum mecburen o da kuyruk sokumu kemigim cok aciyodu yatim hep oturamiyorum hala daha geçmedi. Ama bebek kilo aldi .doymasa almazdi
OlgaArslan Zagrozunannesi bende yatarak emziriyorum ve alıştığı için başka türlü emmiyo başka yerde çok zorluk çekiyorum
Cansu425 Zagrozunannesi ben uyur kalirim ustune kapanirim nefes alamaz diye korkum cok nadir emziriyorum oyle uykum hafite ama cesaret edemiyorum
Cansu425 OlgaArslan ay benim bir arkadasimin bebegide alisti yatarak emzirmeye disarda normal emzirmeye calisinca boguluyor oglu kiyamam
OlgaArslan Cansu425 boğulma yok ama memeyi almıyo bağırıyo illa ikimizde yatacaz o memeye yaklaşıp öyle emecek sonra çıkaracak iki keyif yapacak yine emecek biraz keyifçiyiz de 😬 Allahım ben nerde yanlış yaptım 😔
MerveBostanBayrak Zagrozunannesi bildiğim kadarıyla yatarak emzirmek bebek açısından sağlıklı değil orta kulak iltihabına sebep olabiliyormuş araştırmanızı ve doktorunuza sormanızı tavsiye ederim.
minik-herifimmm MerveBostanBayrak bizim kulağımız bu yüzden iltihap olmuş doktor yatarak emzirme demişti kulagına kaçıyormuş ve orta kulak iltihabı. 😕
Cansu425 Damladerin orta kulak enfeksiyonuna neden olabiliyormuş nasil oluyor orayi tam bende bilmiyorum