Rose16 Arkadaslar bebegim ,6.5 aylik ve sabah 8 de ise gitmek zorunda olan bir anneyim,bebegim geceleri her saat te bir uyaniyor kesintisiz 2 saat uyudugu yok ,sizce ne yapmaliyim tukenmek uzereyim :(
aydns Rose16 6ay2günlüğüz durum aynı👍🏻Kesinlikle uyumuyor çok zor geçiyor uykuya..saatte bir ayaktayım
Baldudak_Emirbeyimiz Rose16 Bizde 6.5 aylığız ve aynen anlattığınız durumdayız. Karnı tok, altı temiz ama surekli yarım veya bir saatte bi mızmızlanarak uyanıyor kolay kolay da uyumuyor. Dişten olduğunu düşünüyorum ve bı çözüm bulamadım 🤷🏻♀️ Gündüzleri ruh gibi geziyorum artık birde sen çalışıyormuşsun Allah yardımcın olsun 😔
Reyhan1204 Rose16 biz de 6 aylığız ve aynı durumu 1,5 aydır yaşıyoruz. Önceden 3-4 kalkıyordu şimdi ortalama 10-15 arası değişiyor. Kafam sersem gibi gün boyu.
Rose16 Baldudak_Emirbeyimiz Amin canim hepimizin Allah yardimcisi olsun en kisa zamanda duzene girsin uykusu diye dua ediyorum artik,yoksa calisan anne olmak gercekten cok ama cok zor
Bebek111 Bu aylarda atak dönemi oluyormuş benim oğlumun atak süresi bitince yani 7. Aya girince birden kendi kendine gece uyumaya başladı gerçekten doğru bu ataklar ya