Eray0209 https://imgyukle.com/i/57Rdxp İyi geceler öncelikle 😊 Kızlar bebeğim 3 ay 15 günlük bacaklarını hep böyle tutuyor çok nadir uzatıyor onun dışında hep böyle. Bugün annemle görüntülü konuştuğumuzda da bezi mi büyük geliyor acaba ayaklarını niye öyle tutuyor dedi aklıma takıldı sizin bebeklerinizde aynı mı ? 2 aylıkken Kalça ultrasonu çekindik bir sıkıntı yok dedi dr bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Filizz66 Eray0209 benim kızzımla aynı gün doğumlular benim kızımda aynısı bi sorun olacağını zannetmiyorum ilk defa duydum böyle birşey
prenses_annesii2603 Eray0209 iyi geceler canim oncelikle masAllah bebegin cok guzel Rabbim nazarlardan korusun bebeğini benim kizim oyleydi sonradan geçiyor uzatiyorlar
Meryemozen Eray0209 oyy masallah 😍 benim oğlum da hep böyle yatardı bebekler genelde o şekilde rahat ediyo demekki 🥰
Eray0209 Filizz66 aklıma takıldı benimde biraz evham yaptım galiba teşekkür ederim 😊 Rabbim evladınızı bağışlasın sizinde 🙏🏻
Eray0209 prenses_annesii2603 yaa çok sağol Allah razı olsun ilk bebeğim biraz takıyorum bu gece uyuyamazdım yazmasaydım.. Rabbim evladınızı bağışlasın 🙏🏻
CemreKerem35 Eray0209 amin sağ olun . Bana da neler neler dediler ama doktoru hep normal dedi hiç korkmayın 💜
Poncik Eray0209 diz kapaklarının arka tarafı yani içi oraya yağ sür masaj yap yumuşasın açar benimde komşu gösterdi devamlı yap açılıyor
Eray0209 Meryemozen demekki bende öyle düşüniyorum artık ben düz yapıyorum o anında topluyor anladım ki sorun bende 😂 Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
prenses_annesii2603 Eray0209 ilk bebek evhamlı olmak cok normal duzeltmeye kalkinca bile ayni yone bacaklari cekiyolar Rabbim seninkini bağışlasın 😍😍
Meryemozen Eray0209 anne karnında bacaklar hep kıvrık oluyo ya belki de o hissi ariyolardir 😀 rica ederim sizden de Allah razı olsun 🌸
Humi Eray0209 ah bu anneler yokmu sanki kendileri cpcuk buyutmemis gibi yorumlar yaoiyorlar :) her bebek neredeyse boyle uyur bi sikinti yok annesi
Eray0209 Humi Telefonu kapattığımdan beri çocuğumu inceliyorum annelik hiç birşeye benzemiyor ki geceleri kaç kez uyanıp nefesini kontrol ederim bana en son söylenmesi gereken şeyler 😊 Allah evlatlarımızı bağışlasın çok sağolun ❤️
minikailemmm Eray0209 çok çok çok çok normal bişey her bebek böyle yapar hatta bu cok cok cok iyi bişey canım kalça çıkıklıgı sebebi olmaz 😊🧿bu arada nazar olmasın kuzuya maşallah diyelim
Eray0209 Azizeguney daha önce çocuk büyütmediğim için 😂 Annemde öyle diyince tabi annemde bizi büyüteli geçmiş 23 sene 😂 Teşekkürler yorumunuz için 🙏🏻
kimyageranne Eray0209 benim kızım hiç böyle yatmaz ayaklarını düz tutuyor ama belkide sizin bebeğiniz böyle rahat ediyordur kalca usg yapıldı normal çıktıysa bir sorun yoktur zaten