Kızlar ben yaşadığımı kısaca özetleyeyim tesadüfmüdur nedir bilemedim ama belki denemek istersiniz🥰
benim oğlum suan 2 ay 18 günlük ve biz cok yoğun bir gazlı dönem geçirdik kullanmadığımız ne zinco damla ne nurse harvey hem şurup hem damla ne relactaz hiç birisi kalmadı ve hepsi geçici anlık çözümler sağladı en son şurubu kullandım ve her gaz ilaci damlasi vs kullandığımda bağırsaklarında yoğun bir çalışma olup neredeyse 20-30 kez alttan gaz cikarmaya çalışıyor ve ıkına sıkıla ağlaya çıkarıyordu en son şuruptan sonra bütün ilaçları kestim ve bu arada benim oğlum mama ile besleniyor doğduğundan beri emmedi her mamayi içirir içirmez saniye beklemeden gaz migdeye inmeden kaldirdim dizime yatirma sirtini sıvazlama gibi gaz cikarma pozisyonlariyla gazıni cikardim zaten migdeye inmedigi için hemen çıkıyor bu şekilde tüm ilaçları kestim bir haftadir ne bir gazimiz var nede baska bisey ağızdan cikariyor sonrada alttan bir veya iki kere ve bitiyor ilaç kullandığımız dönemlerde cok daha fazla cikarmaya çalışıyordu bende bağırsaklarını çalıştırdığı için diye düşündüm belkide oğlumun gazi kendiliginden bitti bilmiyorum ama duyduğum kadariyla bitmesi icin daha erken bilemedim ama sonuc bu belki sizede yardimci olur😂