DefneRana3881 Kızlar bebeğim 3 aylık kaçıncı aya kadar emzirdikten sonra gaz çıkarmak gerekiyor bu arada sırtına vurmama rağmen çıkmıyor
Zeyfe DefneRana3881 benim bebeğim 3 aylıkken sıkıntımız bitti elinizde hoplatın varsa gazı hemen çıkarır öyle
ayis DefneRana3881 Ya Benimkide sırtına hafif vurduğum zaman çıkarırdı önceden şimdi çok zor çıkarıyo neden acaba 🤔
DefneRana3881 ayis sizinki ne kadarlık bizimde öyleydi iki vurunca çıkıyordu şimdi uğraşıyorum uğraşıyorum çıkmıyo
AselAda Yastığın üstünde kolunuzla destekleyerek yüzü yastığa gelmeyecek şekilde yüz üstü yatırıp sırtını ovun çok hoşlarına gidiyor gazları da çıkıyor. Ama bu dediğim 40 ı çıkan bebişler için. İlk 40 gün denemeyin.
DefneRana3881 AselAda evet öyle yapıyordum önceden yastığın yada dizimin üzerine koyuyordum iki ovalayıp vurunca hemen çıkıyordu son 1- hafta 10 gündür çıkmıyor
DefneRana3881 [bilinmeyen] denedim aslında ama bazen sıkıntı olurken bazen olmuyor ne yapayım bilemedim çıkarmadan yatırınca da içim rahat etmiyor biraz karıştım
findikannesi DefneRana3881 benim bebeğim de 2 ay 8 günlük artık kendisi rahat çıkarıyor ben birsey yapmıyorum gazini çıkar mak icin